Elishacoy Snail Hydrogel Mask

elishacoy-mask-01

Jag fortsätter att med liv och lust testa mig genom det koreanska skönhetsutbudet, nu senast en så kallad sheet mask från Elishacoy.

elishacoy-mask-02

Masken består av två delar, en för pannan och kinderna och en för munnen och hakan, och är fullkomligen indränkt i snigelsekret vilket gör den lite halkig att applicera, men när jag väl fått på den sitter den på plats. Det finns alltså ingen risk att den glider av ansiktet. Andra göttiga ingredienser är djuphavsvatten, extrakt från grönt te och ginseng samt aloe vera.

elishacoy-mask-03

Masken ska sitta på i 20-30 minuter, den känns lite blöt men aldrig obehaglig. När jag dragit av de båda delarna masserar jag in överflödet och följer upp med serum och fuktkräm. Min hy känns helt fantastisk efteråt, sprängfull av fukt, slät och plumpad. Jag kommer att köpa fler!

Jag köpte ett trepack för $11.99 hos bringbringshop.

7 kommentarer

 1. Det låter onekligen lite mysrysligt med slemmiga saker i ansiktet… Jag har fått hem en snake-mask för testning, kanske är västvärldens svar på snailisarna? 😉

  Gilla

 2. Har du någon bra mask att rekommendera för en 50-årig hud som är felfri men skriker efter fukt och utjämning av några rynkor under ögonen?

  Gilla

 3. Det låter väldigt bra, skulle gärna prova men kan inte kommer över det där med snigelslemmet! Känns det äckligt, tänker man på ett det är slem från en snigel liksom?

  Gilla

  • Njä…med tanke på att jag tycker att sniglar ute i naturen är bland det vidrigaste som finns så klarar jag mig riktigt bra. Blunda och tänk på nåt trevligt, haha.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s