Su:m37 – Miracle Rose Cleansing Stick

rec-sum37-miracle-rose-cleansing-stick-01

Vad är det? Otroligt hypad rengöring i stiftform vars stora grej är jäst damascenarosextrakt. Den innehåller också välgörande, göttiga oljor från bland annat kokos, aprikos, grönt te och solrosor, samt små bitar av rosblad som ska ge en mild exfoliering. Då efterfrågan är så stor är produkten slutsåld nästan överallt, och till exempel W2Beauty har en väntelista man kan skriva upp sig på. Just nu är nog eBay det bästa stället att leta på.

Lever den upp till hypen? JA. Det här är min nya favoritrengöring, tillsammans med en ny olja som jag ska skriva om längre fram. Miracle Rose Cleansing Stick doftar ljuvligt av ros, känns lyxig att använda tack vare det mjuka löddret, och framför allt är den så himla bra för min hy, som blir så mjuk att den känns som en babyrumpa. MY PRECIOUSSSSSSSSS.

rec-sum37-miracle-rose-cleansing-stick-02

Hur används den? Ta av locket, skruva upp ungefär en centimeter av stiftet och massera över fuktat ansikte. Sen tar jag händerna och masserar ytterligare för att jobba upp löddret. När jag känner mig nöjd och halvt delirisk av rosdoften sköljer jag av och njuter av hur len min hud känns.

Eftersom jag är snål sparsam använder jag Miracle Rose Cleansing Stick mest på morgonen, men den är såklart fantastisk på kvällen också! Jag försöker bara få den att räcka så länge som möjligt.

INCI: Glycerin, Coconut Oil, Water, Stearic Acid, Lauric Acid, Lauryl Betaine, Potassium Hydroxide, Betaine, Rose (0.5%), Fragrance, Camellia Oil, Tocopherol, Green Tea Seed Oil, Sunflower Seed Oil, Olive Oil, Apricot Seed Oil, Yeast/Fermented Rose Extract Filtrate (0.01%), Basil Oil, Lemon Peel Oil, Lime Oil, Pot Marjoram Oil, Orange Seed Oil, Ylang Ylang Oil

COSDNA delar ut röda fyror till Coconut Oil och Lauric Acid samt tvåor till Stearic Acid, Tocopherol samt Olive Oil.

rec-sum37-miracle-rose-cleansing-stick-03

+ Dryg
+ Resvänlig tack vare utformningen
+ Doften!
+ Resultatet!

Svår att få tag på

Pris: Från 245 kr och uppåt
Betyg: 5/5

3 kommentarer

  1. Och om en känner att en nog skulle kunna kräkas på rosdoft kanske det är läge att låta bli eller? Jag känner att rosdoft verkligen inte är en favorit alls om det inte är för att jag står och luktar på just rosor (och det gör jag helst bara så pass länge att jag kommer till den där känslan av nostalgi över att min mormor hade en rosdoftande kräm i en söt liten rosa burk med utseendet av en ros som hon tog lite av när hon ville dofta gott). Undviker annars rosdoft helt.

    Gilla

  2. Men en stick, så märkligt men smart, klart jag måste köpa! Jag vet att du alltid kör dubbelrengöring när du har make-up (kanske annars också) men har du testat hur den tar bort smink?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s