Ekologiska masker från koreanska Whamisa

whamisa-sheet-mask-01

För ett tag sedan fick jag ett par masker av det koreanska märket Whamisa hemskickade. Maskerna är så kallade sheet masks, indränkta i frukt- och teextrakt och aloe vera, som läggs över ansiktet så att huden kan suga åt sig alla nyttigheter. Gelén ska inte sköljas av efteråt utan klappas försiktigt in. Extra roligt i Whamisas fall är att maskerna är ekologiska och nyligen EcoCert-märkta.

whamisa-sheet-mask-02

Man är aldrig så snygg som med slemmig Hannibal Lecter-mask

Masken är halkig och inte helt enkel att släta ut över ansiktet. Det går att justera den i efterhand, men då gäller det att vara försiktig med naglarna eftersom den kan gå sönder annars. Efteråt känns min hy nästan overkligt mjuk och rejält fuktmättad, precis som efter en riktigt bra ansiktsbehandling.

Whamisas masker kostar 49 kr styck och köps hos webshoppen Grön Gåva.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s