Missha – Super Aqua Cell Renew Snail Sleeping Mask

rec-missha-super-aqua-cell-renew-snail-sleeping-mask-01

Vad är det? ”En mask med 15 % snigelsekret som ger huden lyster och tillför ny energi. Detta är en fantastiskt sleeping mask med mild formula. Snigelsekret återställer effektivt hudens elasticitet och återfuktar huden samt hjälper stressad hud att återhämta sig. En sleeping mask ger huden näring och verkar under tiden du sover.” Fri från färgämnen, parabener och mineralolja.

rec-missha-super-aqua-cell-renew-snail-sleeping-mask-02

Doft och konsistens: Svag, fräsch doft som är mycket behaglig. Försvinner relativt fort efter applicering. Fast konsistens, som en tjockare kräm, smälter fint av värmen i händerna och sjunker in i huden.

Effekt: Len, återfuktad hy med lyster och reducerad rodnad. Ni vet ju sedan tidigare hur fantastisk snigelsekret är för huden – återställer hudens textur och elasticitet och  jämnar ut acneärr, motverkar glåmig hud samt lugnar röd hud – och här får det dessutom sällskap av baobabolja som är en av mina favoritoljor, tack vare dess icke-portilltäppande egenskaper och intensiva fuktgivande. Masken används som sista steg i hudvården, jag brukar applicera den ungefär 15 minuter innan jag går och lägger mig så att den hinner sjunka in ordentligt innan huvudet träffar kudden. På det viset slipper man kladdiga örngott också.

rec-missha-super-aqua-cell-renew-snail-sleeping-mask-03

Inte testad på djur, yay!

INCI: Chamaecyparis Obtusa Water, Snail Secretion Filtrate, Glycerin, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Behenyl Alcohol, Adansonia Digitata Seed Extract, Cetearyl Alcohol, Sucrose polystearate, Sodium Polyacrylate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Sorbitol, Hydrogenated polyisobutene, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA, Centella Asiatica Meristem Cell Culture, Xanthan Gum, Hydroxyisohexyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Fragrance, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene

Hos COSDNA flaggas Butylene Glycol (1) och Cetearyl Alcohol (2).

+ Underbar återfuktning
+ Mild doft
+ Praktisk tub

Inga

Pris: 110 ml/219 kr hos Bonnybonny (affiliatelänk)
Betyg: 5/5

6 kommentarer

 1. Jag har länge kikat och läst om krämer och masker med snigelsekret men jag kommer inte riktigt över äckelkänslan. Liksom, slem från sniglar i fejjan. Är det bara jag som är så pipig? Finns säkert mycket värre saker ( läs: som låter äckligt) i andra krämer men här skrivs det ut så tydligt. Var det inget som du kände första gången som du smetade på masken?

  Gilla

 2. Klick, klick, den köptes precis och exakt vad min hy behöver, hittade den dock billigare på ebay 🙂

  Har testat benton innan och gillade dem, känns ju inte direkt som snigelslem, så ni som inte vågar, stäng av tanken bara, det är fantastiska produkter 😀 Som jag hittat, köpt o provat tack vare fröken rosa 😀

  Gilla

 3. Det finns inget att vara rädd för! Har haft en ögonkräm från ett koreanskt märke med snigelsekret, väldigt återfuktande och bra på alla sätt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s