Sulwhasoo – Gentle Cleansing Foam

img src=”https://theskinwitch.files.wordpress.com/2015/01/rec-sulwhasoo-gentle-cleansing-foam-01.jpg” alt=”rec-sulwhasoo-gentle-cleansing-foam-01″ width=”600″ height=”621″ class=”alignnone size-full wp-image-20251″/>

Den här recensionen har legat och guppat bland utkasten sedan juni, så nu när flaskan börjar tömmas på sitt innehåll känns det som läge att faktiskt publicera inlägget. Jag älskar Sulwhasoo, det koreanska lyxmärket, och ha<de jag bara råd skulle jag gladeligen bada i deras produkter. Högst upp på önskelistan? Concentrated Ginseng Renewing Cream ($220) och Concentrated Ginseng Renewing Essential Oil ($130). *GRÅÅÅÅÅÅT* Lyckligtvis är rengöringsprodukterna lite mer plånboksvänliga, och både rengöringsoljan och Gentle Cleansing Foam fann sig snabbt tillrätta på min handfatskant.

rec-sulwhasoo-gentle-cleansing-foam-02

Vad är det? Mild, löddrande rengöring för ansiktet. Används som andra steg på kvällen eller första steg på morgonen.

Doft och konsistens: Svag men ljuvlig doft av ingefära, som gör att jag känner mig både avslappnad och vitaliserad. Ingefära är fan bäst! Löddret är rikt och strippar inte huden på fukt, utan gör den mjuk och len. Och ren, såklart.

Applikation: Ett pumptryck räcker gott och väl till hela ansiktet samt halsen. Arbeta upp ett lödder mellan handflatorna och jobba ut i ansiktet. Ni vet hur man gör, jag behöver inte förklara det för er.

Jag älskar Gentle Cleansing Foam. Jag älskar doften, känslan och hur ren jag känner mig efteråt. Jag älskar att den är mild nog även för min känsliga, reaktiva hy och det är den enda rengöring jag vill ha i ansiktet de dagar huden är bråkig eller irriterad.

rec-sulwhasoo-gentle-cleansing-foam-03

INCI: Water, Potassium Cocoyl Glycinate, Acrylates Copolymer, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Butylene Glycol, Disodium cocoamphodiacetate, Spirodela Polyrrhiza Extract, Citrus Unshiu Peel Extract, Castanea Crenata Shell Extract, Theobroma Cacao Extract, Hydrolyzed Coix Lacryma-Jobi Ma-yuen Seed, Decyl Glucoside, Dextrin, Disodium EDTA, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Sodium chloride, Ethylhexylglycerin, Isostearic Acid, Xanthan Gum, Cocamidopropyl Betaine, Potassium Hydroxide, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Fragrance

Enligt COSDNA innehåller Gentle Cleansing Foam inga irritanter förutom Butylene Glycol, som får en etta.

+ Lyxkänslan!
+ Doften!
+ Löddret!

Inget

Pris: 200 ml/$35.52 hos W2Beauty (förstagångsshoppare får $5 i rabatt med min affiliatekod 25363209)
Betyg: 5/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s