Missha – Super Aqua Ultra Waterfull Cream

rec-missha-super-aqua-ultra-water-full-cream-01

Vad är det? ”Kraftfullt återfuktande kräm som passar året runt för att förhindra uttorkning och fuktförlust, aktiverar hudens förmåga att behålla fukt, fuktgivande effekt som har testas i upp till 24 timmar.” Passar alla hudtyper.

Vad är i? Briljanta fuktgivare som glycerin, baobabextrakt och hyaluronsyra samt mjukgörande solrosolja. Fri från alkohol och mineralolja.

INCI: Mineral Water, Glycerin, Babobab Tree Seed Extract, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Adennium Obesum Leaf Cell Extract, Imperata Cylindrica Root Extract, Onsen-Sui, Sea Water, Opuntia Ficus-Indica Extract, Trehalose, BHT, Fragrance, Disodium EDTA, Chlorphenesin, Sodium Polyacrylate, Ethyl Hexandiol, Porphyra Yezoensis Extract, Tocopheryl Acetate, Echium Plantagineum Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Octyldodecanol, Hydrogenated Polyisobutene, Sucrose Polystearate, Acacia Arabica Stem Bark Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Cardiospermum Halicacabum Flower/Leaf/Vine Extract

COSDNA flaggar endast Butylene Glycol (1) och Cetearyl Alcohol (2).

rec-missha-super-aqua-ultra-water-full-cream-02

Förpackning: Stadig burk i reflektiv plast av typen som ser snygg ut i badrumsskåpet men är ett litet as att fota. Skruvlock.

Doft och konsistens: Tjock, fluffig konsistens som påminner om hårt vispad grädde. Man tror att den ska känns fet och tung på huden, men den smälter nästan omdelbart mellan fingrarna och känns inte alls flottig. Doftar sköljmedel.

rec-missha-super-aqua-ultra-water-full-cream-03

Vad är bra? Jag älskar Super Aqua Ultra Waterfull Cream. Den lindrar omedelbart när min hy reagerar med rodnad och utslag, den passar perfekt under makeup och matar huden med fukt hela dagen. Efter applicering känns min hud sammetsmjuk och nöjd. Jag älskar också att baobabextrakt är inkluderat bland ingredienserna, det är en sådan underskattad fuktgivare.

Vad är mindre bra? Inget superavancerat vilket i och för sig inte behöver vara negativt, du får vad du ser – fukt, fukt, fukt.

rec-missha-super-aqua-ultra-water-full-cream-04

Pris: 47 ml/359 kr (Bonnybonny
Betyg: 4,5/5

6 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s