Missha – Time Revolution Clear Toner

rec-missha-time-revolution-clear-toner-01

Vad är det? Fuktgivande, lugnande och milt exfolierande toner från koreanska Missha. Time Revolution Clear Toner ska förbereda huden och öka upptagningsförmågan av de produkter man följer upp med.

Vad är i? Jästextrakt är den stora grejen i asiatisk hudvård just nu, och det är huvudingrediensen även här. Jäst kommer från en grupp sockersvampar (Saccharomyces) som används flitigt i asiatisk hudvård och anses ha en positiv effekt på huden. Jästa, eller fermenterade, ingredienser har (enkelt förklarat) genomgått en process som bryter ned sockret och proteinerna och därigenom skapar lactic acid, alltså mjölksyra, samt aminosyror och peptider. Allt sånt som är gött för huden! Fermenterade ingredienser innehåller också en högre koncentration antioxidanter och näringsämnen än samma ingredienser som inte har genomgått jäsningsprocessen, och sägs vara extra välgörande för t ex acne eller rosacea.

INCI: Water, Saccharomyces Ferment, Propanediol, Glycerin, Pentylene Glycol, Piper Methysticum Leaf/Root/Stem Extract, Camellia Oleifera Seed Extract, Gaultheria Procumbens (Wintergreen) Leaf Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Phellodendron Amurense Bark Extract, Hydrogenated Lecithin, Sodium Hyaluronate, Betaine, Butylene Glycol, SOdium Citrate, Cellulose Gum, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Lactic Acid, Disodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Bifida Ferment Lysate, Malic Acid, Glucose, Acetic Acid, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate (COSDNA)

rec-missha-time-revolution-clear-toner-02

Passar: Alla hudtyper. På riktigt, det finns ingen hudtyp som inte drar nytta av den här produkten.

Doft och konsistens: Rinnigt, vattenliknande. Doftar svagt av citrus.

Förpackning: Frostad plast med skruvkork, tonern kommer ut genom ett hål högst upp.

rec-missha-time-revolution-clear-toner-03

Vad är bra? Det här är en toner som jobbar i det tysta, den känns knappt på huden (med det menar jag att det är ingen toner som sticker eller pirrar i huden) och effekten märks först efter ett par veckors användning. Men då märks det verkligen! Min hy ser och känns klarare, slätare, jämnare och med en mycket trevlig lyster. Jag applicerar morgon och kväll efter rengöring, innan essens och serum, med en bomullspad.

Vad är mindre bra? Den hade gärna fått vara liiite mer effektiv. Good things come to those who wait osv, men ibland vill man ju se skillnad på en gång, ni vet?

rec-missha-time-revolution-clear-toner-04

Pris: 250 ml/$32.50 (W2Beauty, förstagångsshoppare får $5 i rabatt med min affiliatekod 25363209)
Betyg: 4/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s