Missha – The First Treatment Essence Intensive

rec-missha-first-treatment-essence-intensive-01

Vad är det? ”Högkoncentrerad essence som innehåller hela 80% fermenterat jästextrakt som omedelbart absorberas och vitaliserar huden. Innehåller även Niacinamide, en vitamin B3 komponent som förbättrar elasticiteten hos huden, stärker barriären och förbättrar hudtonen och hudens textur.” På ren svenska – en fuktgivande toner med lite extra kraftfulla ingredienser.

Vad är i? 80% fermenterat jästextrakt, hyaluronsyra, massor av olika växtextrakt.

INCI: Saccharomyces Ferment Filtrate, Bifida Ferment lysate, Propanediol, Niacinamide, Polyquaternium-51, Ulmus davidiana, Betaine, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Piper Methysticum Leaf/root/stem Extract, Beta vulgaris, Phellodendron amurense, Cassia Alata Leaf Extract, Hydrogenated lecithin, Sodium Hyaluronate, Pentylene Glycol, Water, Trehalose, Disodium EDTA, Hydrolyzed corn starch, Adenosine, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Glycerin, Raffinose, Tromethamine, Acetic acid, Lactic Acid, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Hexapeptide-9, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate (COSDNA)

rec-missha-first-treatment-essence-intensive-02

Passar: Alla hudtyper.

Användning: Efter exfoliering (för närvarande Pixis Glow Tonic), innan serum. Morgon och kväll. Extra skön att splasha på när jag har lagt en utrensande lermask eller de dagar jag peelar mer rejält. Jag skvätter ut i händerna och applicerar direkt i ansiktet, inget slöseri med bomullspads här inte.

Doft och konsistens: Som vatten. Helt doftlös.

rec-missha-first-treatment-essence-intensive-03

Vad är bra? Ger massor av fukt, mjukar upp och lugnar ned. BEHÖVER jag den? Nä, kanske inte. Men eftersom jag alltid drar på en fuktgivande toner i alla fall kan jag lika gärna använda den här, med dess fina INCI. Jag gillar hur fuktmättad min hy känns och hur den preppas för påföljande serum.

Vad är mindre bra? Dyr.

rec-missha-first-treatment-essence-intensive-04

Pris: 150 ml/499 kr
Betyg: 4/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s