Beauté Pacifique – Clinical Super3 Exfoliator

rec-bp-clinical-super3-exfoliator-01

Vad är det? ”Clinical Super3 Exfoliator är en starkt verkande syrapeeling med perfekt rundade korn som mekaniskt peelar bort döda hudceller och öppnar upp tilltäppta porer. Krämen exfolierar samtidigt biologiskt med tre olika syror – glykolsyra, salicylsyra och azelainsyra – samt salix alba barkextrakt. Kombinationen av reaktionen på syran och den milda mekaniska peelingen gör huden silkeslen och mjuk, samt säkerställer ett bättre upptag i huden av efterföljande krämprodukt.”

Vad är i? Göttiga syror (YAY!) propolis, som har en antibakteriell verkan samt rooibos med massor av antioxidanter.

INCI: Aqua/Water, Glycolic Acid, Clyceryl Stearate, Polyethylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Salicylic Acid, Polyglyceryl-3-Methylglucose Distearate, Polysorbate 60, Propylene Glycol, Glycerin, Stearic Acid, Azelaic Acid, Sodium Hydroxide, Propolis Cera Water Extract (PWE), Salix Alba Bark/Willow Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Glycyrrhiza Glabra/Licorice Root Extract, Tetrasodium EDTA, Maltodextrin, Rooibosextrakt (Aspalatus Linearis), Parfum/Fragrance (COSDNA)

Förpackning: Plasttub med skruvkork.

Passar: Fet- och kombinationshy, hy med acnetendenser, yttorr hy.

rec-bp-clinical-super3-exfoliator-02

Doft och konsistens: Finkornig kräm, doftar lite citrusaktigt.

Applicering: På kvällen efter rengöring. Jag stryker ut krämen i ansiktet utan att massera, sedan får den verka i 15-20 minuter. Det svider rejält i början! Jag sköljer bort med ljummet vatten, med små cirkelrörelser och klappar torrt.

Vad är bra? ALLT. Det här är utan tvivel den absolut bästa mekaniska skrubben jag har testat, och ni vet ju att jag har testat många vid det här laget. Min hy känns som sammet efteråt, helt slät och fin och utan någon rodnad, och jag riktigt känner hur bra allt jag applicerar ovanpå absorberas så mycket bättre. Varenda liten torrflaga fullkomligen fräses bort som om de vore dammkorn.

Vad är mindre bra? Att jag vill använda den oftare än två ggr/vecka.

Pris: 50 ml/479 kr
Betyg: 5/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s