Beauté Pacifique – Submersive Serum Paradoxe

rec-bp-serum-paradoxe-01

Vad är det?Submersive Serum Paradoxe är ett underbart serum, baserat på två biologiskt aktiva ingredienser, Resvertrol och Procyanidin. Serumet reducerar pigmenteringar och ojämn hudton, minskar ålderstecken och reducerar rodnad. Resveratrol och Procyanidin hämtas från chilensk vindruvkärnextrakt – Chilean Grape Seed Extract – och dessa två starkt anti-oxidativa substanser har både anti-age och anti-inflammatoriska egenskaper, Med sina få rena, koncentrerade och effektiva ingredienser hjälper detta serum till att fylla upp porer och mindre ojämnheter, samtidigt som det förebygger hudens åldrande och reducerar rodnad för en jämn, vacker hud. Serumet har en lätt konsistens som är lämplig för alla hudtyper.”

Vad är i? Se nedan. Extremt kort INCI.

INCI: Squalane, Vitis Vinifera/Grape seed Oil, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Parfum/Fragrance (COSDNA)

rec-bp-serum-paradoxe-02

Förpackning: Glasflaska med pipett.

Passar: Alla. Det finns ingen hudtyp som inte skulle gilla det här serumet.

Doft och konsistens: Örtig, fräsch doft, ingenting överväldigande. Konsistensen är lite oljig och går lätt in i huden.

Applicering: Morgon och kväll, direkt efter rengöring och toner.

rec-bp-serum-paradoxe-03

Vad är bra? Serum Paradoxe är ett oljeserum, något som min torrare vinterhy verkligen gillar (på favoritlistan står även Esses Probiotic Serum och Kahinas serum) eftersom det känns SÅ bra. Det liksom glider på huden, utan att korva sig eller kännas kladdigt, och ger en fantastisk glöd. Precis vad jag behöver nu när minusgraderna viner runt kinderna!

Vad är mindre bra? Ingenting. Det går såklart att ha åsikter om priset, men eftersom du bara behöver 2-3 droppar åt gången är det ett mycket drygt serum. Jag har använt mitt i en månad och det syns knappt att jag tagit något ur flaskan.

Pris: 30 ml/589 kr
Betyg: 5/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s