Beauté Pacifique – Crème Métamorphique Enriched Vitamin A Anti-wrinkle Eye Creme

rec-beaute-pacifique-vitamin-a-creme-eye-01

Vad är det? ”För behandling av rynkor och fina linjer vid ögonpartiet samt mörka ringar under ögonen. A-vitaminerna i kombination med Squalane förbättrar fuktbalansen och stimulerar tillväxten av fibrer i kollagenstrukturen. Huden stärks och får mer spänst.”

Vad är i? Squalane, aloe vera, glycerin and that sweet sweet retinol.

INCI: Aqua/Water, Squalane, Acetamide MEA, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Glycerin, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, PEG-20 Stearate, Behenyl Alcohol, Cetyl Esters, Cetyl Palmitate, C10-30 Cholesterol/Lanosterol Esters, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Dimethicone, Lecithin, Tocopheryl Acetate, Retinyl Acetate, Arachis Hypogaea/Peanut Oil, Retinyl Propionate, BHT, Tetrasodium EDTA, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Wheat Amino Acids, Potassium Sorbate, Hydrolyzed Collagen, Sodium Hyaluronate, Parfum/Fragrance (COSDNA)

rec-beaute-pacifique-vitamin-a-creme-eye-02

Förpackning: Liten pumpflaska, enkel att dosera.

Doft och konsistens: Krämig och klappas lätt in i huden, någon doft känner jag inte av.

Applicering: Morgon och kväll efter serum, innan fuktkräm.

rec-beaute-pacifique-vitamin-a-creme-eye-03

Vad är bra? Alltså, jag tycker att det är skitsvårt att recensera ögonkräm eftersom resultatet är så subtilt, men jag ser faktiskt skillnaden här. De fina linjer jag har under ögonen har minskats i djup, huden ser slätare ut och jag är inte lika känslig – innan jag började med just den här ögonkrämen upplevde jag ofta att det sved runt ögonområdet, framför allt vid applicering av concealer.

Vad är mindre bra? Nada.

Pris: 15 ml/389 kr
Betyg: 5/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s