Missha – Time Revolution Night Repair Science Activator Ampoule

rec-missha-time-revolution-night-repair-ampoule-01

Vad är det? ”Vetenskapen bakom vacker hud i en flaska! Använd detta serum rikt på antioxidanter och vitaminer innan läggdags varje kväll för att få mjuk, vackrare och fastare hud och en förbättrad hudton. Har ett högt innehåll av näringsgivande och återfuktande ämnen som reparerar huden, motverkar rynkor och ger en klarare hudton. Innehåller en unik sammansättning ingredienser: Fermenterad Bifida, Lactobacillus och Lactococcus och vitamin B 12 som bidrar till en mer hälsosam hud och motverkar miljöfaktorer som annars påverkar huden negativt.”

Vad är i? Massor. Jäst kommer från en grupp sockersvampar (Saccharomyces) som används flitigt i asiatisk hudvård och anses ha en positiv effekt på huden. Jästa, eller fermenterade, ingredienser har (enkelt förklarat) genomgått en process som bryter ned sockret och proteinerna och därigenom skapar lactic acid, alltså mjölksyra, samt aminosyror och peptider. Allt sånt som är gött för huden! Fermenterade ingredienser innehåller också en högre koncentration antioxidanter och näringsämnen än samma ingredienser som inte har genomgått jäsningsprocessen, och sägs vara extra välgörande för t ex acne eller rosacea.

rec-missha-time-revolution-night-repair-ampoule-02

INCI: Water, Bifida Ferment Lysate, Glycereth-26, Juniperus Chinensis Xylem Extract, Sorbus Commixta Extract, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Butylene Glycol, Niacinamide, Glycerin, Betaine, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Disodium EDTA, Silica, Tripeptide-1, Tripeptide-10 Citrulline, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Ceteth-3, Ceteth-5, PEG-5 Rapeseed Sterol, Caprylic/Capric Triglyceride, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Sea Water, Portulaca Oleracea Extract, Chamomile Flower Extract, Ethyl Hexanediol, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Glyceryl Polyacrylate, PEG-11 Methyl Ether Dimethicone, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PPG-26-Buteth-26, Polysorbate 20. Cyclomethicone, Grifola Frondosa (Maitake) Mycelium Ferment Filtrate Extract, Ophioglossum Vulgatum Extract, Carbomer, Glyceryl Caprylate, Triethanolamine, Sodium Hyaluronate, Lactobacillus/Rice Ferment Filtrate, Portulaca Oleracea Extract, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Saccharomyces/Viscum Album (Mistletoe) Ferment Extract, Yeast Ferment Extract, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Acacia Arabica Stem Bark Extract, Adenosine, Dimethiconol, Xanthan Gum, Cardiospermum Halicacabum Flower/Leaf/Vine Extract, Echium Plantagineum Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Unsaponifiables, Octyldodecanol, Cyclomethicone, Dipropylene Glycol, Hydrogenated Lecithin, Tocopheryl Acetate, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Cassia Alata Leaf Extract, Dextrin, Lactococcus Ferment Lysate, Laminaria Digitata Extract, Manilkara Multinervis Leaf Extract, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Lactobacillus Ferment, Lauryl Methacrylate/Glycol Dimethacrylate Crosspolymer, Saccharomyces Ferment Filtrate, Pogostemon Cablin Oil, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Hydroxypropyltrimonium Maltodextrin Crosspolymer, Macadamia Seed Oil, Propylene Glycol, Retinol, Cholesterol, Beta-Sitosterol, Lecithin, Panthenol, Cucumis Melo (Melon) Fruit Extract, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Ceteth-24, Choleth-24, Glyceryl Arachidonate, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Linolenate, Ubiquinone, Cetyl Phosphate, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Acetyl Hexapeptide-8, Copper, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Biotin (COSDNA)

rec-missha-time-revolution-night-repair-ampoule-03

Passar: Hud utan lyster, trött, glåmig hud, rynkig hud, ojämn hudton, slapp hud. I stort sett ALLA.

Doft och konsistens: Jag känner ingen doft alls, kanske liiite jästigt men inget som stör. Konsistensen är som vilket halvgeléigt serum som helst.

Applicering: Till natten (men det är ingen som ringer polisen om du vill använda serumet på dagen också), efter rengöring och toner. Absorberas fort och efterlämnar ingen hinna.

rec-missha-time-revolution-night-repair-ampoule-04

Vad är bra? Det här är ett väldigt, väldigt bra allroundserum för de flesta hudtyper. Time Revolution Night Repair Science Activator Ampoule är djupt fuktgivande, blekande för hyperpigmentering, gör huden mjuk och spänstig samt ger en fin lyster. Ärligt talat vet jag inte vem som INTE skulle gilla det? Det är lätt att dosera, tack vare den smarta pipetten, känns oerhört skönt på huden och har inte framkallat några irritationer hos mig.

Vad är mindre bra? Priset är lite tilltaget, men det är 50 ml i flaskan och serumet är drygt.

rec-missha-time-revolution-night-repair-ampoule-05

Pris: 50 ml/549 kr (Bonnybonny
Betyg: 4,5/5

7 kommentarer

 1. Jag har handlat lite på Bonnybonny tack vare tips på din blogg, ska försöka komma ihåg att följa dina länkar i fortsättningen. Min favorit är Power perfection BB cream från The Face Shop. Helt fantastisk! Får ju nästan dockhy trots alla mina skavanker 🙂
  Jag blev nyfiken på det här serumet också men det kostar ju en del.Måste man följa upp med nattkräm eller kan det räcka med bara serumet?

  Gilla

 2. Hej!
  Jag tycker så mycket om din blogg och du verkar så duktig på hudvård! Så jag undrar om du hade kunnat svara på en fråga.. Jag kör Estee ANR nu och är supernöjd med det serumet. Dock inte supernöjd med priset eftersom jag gillar att smocka på med ganska mkt serum. Det blir en 50ml i halvåret vilket är dyrt! Du har ju vad jag kan komma på provat båda ANR och Misshas. Är det likvärdiga? Är det värt att köpa ANR enligt dig.. 🙂 Min hudtyp är mkt torr med hormonell akne ibland som jag jobbar med medicinsk.

  Tack för en superbra blogg!!

  Gilla

  • Hej! Jag tycker absolut att serumen är likvärdiga, jag gillar båda. Men om du gillar ANR och den funkar så bra för din hy kanske du ska fortsätta? Och minska på mängden! När jag använder ANR tar jag inte ens en halv pipett.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s