Pandaögon! Panda’s Dream Eye Patch

tonymoly-pandas-dream-eye-patch

Vem vill inte se ut som en panda? De är gulliga, älskade av alla och verkar ha ett allmänt soft liv – och nu kan alla se ut som pandor! Allt du behöver är 50 kr och Tonymolys Panda’s Dream Eye Patch! De här ögonlapparna lovar att ljusa upp huden runt ögonen, reducera mörka ringar och fina linjer och förebygga torra ögonpartier med hjälp av bambuextrakt (som innehåller aminosyror) och niacinamide.

INCI: Water, Glycerin, Butylene Glycol, Niacinamide, Sorbitol, Bambusa Vulgaris Water, Bambusa Vulgaris Shoot Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Solanum Tuberosum Pulp Extract, Cucumis Sativus Fruit Extract, Erythritol, Allantoin, Trehalose, Hexanediol, Carbomer, Triethanol amine, Magnesium Ascorbyl Phosphate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Xantham Gum, Phenoxyethanol, Caprylhydroxamic acid, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Fragrance

COSDNA flaggar endast Butylene Glycol, Carbomer och Triethanol amine (en pH-justerare).

Lapparna ser lite fladdermusaktiga ut när man tar dem ur förpackningen och är inte så indränkta i produkt som man skulle kunna tro, men fäster hyfsat väl på huden trots detta. De känns behagliga på och glider inte ner. Effekten, som visserligen är temporär såvida du inte använder dessa varje dag, är god – mina fina linjer ser utslätade ut och ögonområdet är plumpat – och känns som en perfekt Askungemask för speciella tillfällen. Som vanligt med Tonymoly är produkten lite gimmickartad och ”rolig”, men funkar det så funkar det, oavsett form.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s