DIY-arkmask från MUJI!

muji-arkmask

Egenfixad arkmask är enklare än vad man kan tro, allt som behövs är en skål, valfritt serum, essence eller ampoule samt Face Lotion Sheets (20 st/49 kr) från MUJI, som säljs på Åhléns. Jag la en tablett i en skål, hällde en generös mängd Propolis Sparkle Ampoule över och lät det dra ett par minuter innan jag vecklade ut masken att la den på ansiktet. Materialet är av bomull och ganska tunt, men passformen är bra och själva masken har slitsar i sidorna så att man kan justera storleken. Jag funderar på om det inte vore bättre att blöta upp masken i vatten först och försiktigt krama ur innan man häller på vad man nu vill dränka in den i, så slösas inte lika mycket produkt. Något att testa nästa gång!

5 kommentarer

  1. Man kanske kan lägga masken i någonslags förslutningsbar burk när man häller på vad man nu vill ha på den? Så kan man spara det som blir kvar i burken till nästa gång? Jag är väldigt sugen på att testa sådana här och de här var ju mycket billigare än de från Skincity.

    Gilla

  2. Haha alltså din blogg är så bra! Jag följer den slaviskt och köper i princip allt du rekommenderar. TACK för en superbra blogg!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s