BAE! *infoga hjärtögonemoji*

br-p50-01

Kultomspunna Lotion P50 är en hudvårdsklassiker, en exfolierande toner som stinker vinäger och som snudd på bränner bort döda hudceller. Självklart älskar jag den!

INCI: Water (Aqua), Gluconolactone, Lactic Acid, Glycerin, Propylene Glycol, Niacinamide, Citric Acid, Ethoxydiglycol, Magnesium Chloride, Malic Acid, Vinegar (Acetum), Phytic Acid, Salicylic Acid, Cochlearia Armoracia (Horseradish) Root Extract, Arctium Lappa Root (Burdock Root) Extract, Rumex Acetosa Leaf Extract, Myrtus Communis Extract, Commiphora Myrrha Resin Extract, Allium Cepa (Onion) Bulb Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Oil, Sulfur, Sorbitol, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

Som ni ser innehåller P50 hur mycket goa ingredienser som helst. Mjölksyra? Niacinamide? Salicylsyra? GET IN. Typ inga varningsflaggor heller här, bara en sån sak liksom.

br-p50-02

Ca två gånger i veckan skvätter jag ut lite på en bomullsrondell och gnor runt i ansiktet. Det svider och sticker, särskilt på ställen med lite känsligare hud, men det går över snabbt och resultatet gör att all smärta är värd det. Jag gillar P50 bäst på morgonen efter tretinoinbehandling, jag låter syran sitta på i 20 minuter för att neutralisera och sedan går jag på direkt med c-vitaminserum för att verkligen boosta effekten. Sedan jag började med den här kombinationen har mina pigmentfläckar förbättrats avsevärt!

Nackdelen är att P50 inte går att köpa online och enda köpstället i Sverige är Revivekliniken i Stockholm. Jag ser ingen annan utväg än att gå dit och handla, för det här vill jag inte vara utan. (Jag fick min lilla flaska à 50 ml på Hud- och Kosmetikmässan, den ”vanliga” förpackningen rymmer 150 ml och kostar runt 500 kr tror jag.)

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s