Kocostar – Foot Peeling Pack

kocostar-foot-peeling-mask-01

Här hade jag tänkt recensera fotpeelingen från Kocostar, men eftersom peelingeffekten uteblev helt blir det heller ingen recension. Metoden är densamma som alltid med liknande sockor: tvätta fötterna, tejpa fast plastpåsarna, vänta 60-90 minuter, skölj av och vänta på flagandet. Jag väntade, väntade och väntade lite till, en dryg månad faktiskt – men på fötterna syns ingenting. Jag drar alltså slutsatsen att jag antingen fått ett måndagsexemplar (mindre troligt) eller att det helt enkelt är en dålig produkt. Skippa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s