Queen Purecell Whitening All-in-One 3-Step Repair Solution

Först en snabb förklaring till min högst ofrivilliga frånvaro: jag insjuknade i influensa i lördags och är inne på dag fem med feber, tyvärr innebär det också att jag har fått lämna återbud till Daisy Beauty Expo. 😕

purecell-whitening-01

Den här arkmasken trycktes ned i mitt brevinkast för två dagar sedan (på riktigt, vaknade ur min eftermiddagsslummer av att brevbäraren försökte pressa ner ett antal Jiffypåsar genom springan) och min nyfikenhet växte genast när jag såg det annorlunda konceptet. Queen Purecell Whitening är nämligen inte bara en arkmask utan inkluderar dessutom en ampoule och avslutande fuktkräm – en minibehandling, om man så vill! Nyckelingrediensen i samtliga tre steg är niacinamide, som har erkänd uppljusande effekt på huden. Efter rengöring appliceras steg 1, Fast Repairing Ampoule, över hela ansiktet, mängden i påsen är väl tilltagen så det räcker även till hals och en bit ned på dekolletaget. Konsistensen är lätt geléig och flyktig, mycket tack vare alkoholen som står listad som andra ingrediens på INCI, och tränger sålunda in snabbt i huden.

purecell-whitening-02

Steg 2 är själva arkmasken, så indränkt i essens att den nästan gled ur händerna på mig ett par gånger. Som ni ser är passformen sådär, jag har visserligen hög panna men ser gärna att den övre delen täcker mer än vad den gör, och näsan får knappt något alls. Lite synd! Sista steget är Repair Finalizing Cream, en silkig och skön kräm som låser in fukten från de föregående stegen och gör huden mjuk och smidig.

Det här var ett pressutskick så jag har ingen aning om priset, vart maskerna kan köpas eller om de ens säljs i Sverige än, men jag gillar konceptet och hoppas att fler företag tar efter det!

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s