Skincaretainment: Egg on my face!

skincaretainment-tcfs-egg-face

Egg Mousse Pack, Egg Cream Mask, Egg Mellow Cream, allt från Too Cool For School

Redo för mer skincaretainment? Too Cool For School lanseras nu på Sephora och jag har fått hem ett urval av produkterna för test. (Samtliga produkter innehåller både äggvita- och gula, de är alltså inte veganvänliga.) Eftersom det är söndag och jag inte har några planer förutom pizza bestämde jag mig för att smacka på samtliga. All or nothing, det är mitt motto. Egg Mousse Pack utlovar ”lyster, fukt och motståndskraft” till huden och är ett skum förpackat i en tryckluftscontainer likt rakgelé och uppför sig på samma sätt, skummet appliceras på torr hud efter rengöring och masseras en stund innan det sköljs av. Kan användas 2-3 gånger/vecka.

Egg Cream Mask är en fuktgivande arkmask (finns även en porsammandragande variant samt en med lyftande effekt) som direkt fann sig tillrätta på mitt ansikte. Den här gillar jag! Essensen är av det mjölkigt krämiga slaget som jag föredrar, själva masken har en god passform och effekten är fuktmättad, lystrig och mjuk hud.

Egg Mellow Cream kan jag inte uttala mig om särskilt ingående förrän jag har testat en längre period, men vid första applicering känns den trevlig. Jag kommer att recensera både kräm och Mousse Pack längre fram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s