COSRX – Advanced Snail 92 All-in-one Cream

rec-cosrx-advanced-snail-92-aio-cream-01

Vad är det? ”Allt-i-ett”-kräm med 92% snigelsekret.

Vad är det i? Sweet sweet snigelsekret, hyaluronsyra, aminosyran betaine.

INCI: Snail Secretion Filtrate, Betaine, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Sodium Hyaluronate, Cetearyl Alcohol, Stearic acid, Arginine, Dimethicone, Carbomer, Panthenol, Allantoin, Sodium Polyacrylate, Xanthan Gum, Ethyl Hexanediol, Adenosine, Phenoxyethanol (COSDNA)

rec-cosrx-advanced-snail-92-aio-cream-02

Passar: Absolut alla. Vem behöver inte fukt?

Doft och konsistens: Slemmig, lite strängig konsistens. Helt doftlös.

Applicering: För mig är det här en perfekt ingrediens i vad jag kallar för oljesandwich – efter toner och serum applicerar jag Advanced Snail 92 All-in-one Cream, sen valfri olja och därefter låser jag in allt med fuktkräm. Det här har visat sig vara perfekt för min yttorra hud!

rec-cosrx-advanced-snail-92-aio-cream-03

Vad är bra? Min hy gillar verkligen den här krämen. Jag känner mig återfuktad utan någon flottig känsla, hudytan plumpas upp och stramande, torra partier är ett minne blott. Den må vara rätt basic, som alla produkter från COSRX, men damn vad det funkar.

Vad är mindre bra? Finns inget som inte är bra. Dryg och billig, what’s not to like?

Pris: 100 ml/160 kr (iHerb)
Betyg: 5/5

11 kommentarer

 1. Det här med snigelslem i hudvård, är det ok ur djurrättsperspektiv? Lider sniglarna? :/ Sniglar är väl inte världens mest medvetna djur iofs men känns ändå jobbigt om de lider…

  Gilla

 2. Hej! Jag har tänkt beställa lite produkter från cosrx efter att ha läst dig blogg ett tag nu! 😊 Vart rekommenderar du att en ska köpa ifrån? Har kollat både eBay och jolse men kan inte bestämma mig.

  Gilla

 3. Har provat många av cosrx produkter efter att ha läst en recension av dig.Måste bara säga att deras produkter är toppen och då har jag provat det mesta oå marknaden då jag u der många år arbetat på Grand parfymeri. Jag har blandhy med feta partier och brukar ofta få obehagskänsla och irritation i huden. Men efter att jag börjat köpa cosrx och Mizon känns huden aldrig fet och irriterad utan den är alltid i balans och i toppskick, helt klart den bästa hudvårdjag testat.
  Tack för tipset!

  Gilla

 4. Inne på iHerb nu och har plockat på mig världens största korg. Får nog rensa innan betalning. Köpte blackhead liquid från samma märke på din rekommendation (tror jag?) och den är grym, har räckt i ett halvår och är så mild och bra. Måste testa snigelslem nu, tack för alla tips!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s