Minirecension: Polatam – Firming Radiance Sheet Mask

polatam-firming-radiance

Står det ”brightening” eller ”radiance” på en arkmask måste jag omedelbart testa den, det kan aldrig bli för mycket lyster! Polatam Firming Radiance har en god passform, känns bekväm på huden och fast själva materialet är rikligt indränkt i krämig essens droppar den inte från hakan och ned i urringningen. Efteråt känns min hy återfuktad, plumpad och uppljusad – en mask som håller vad den lovar.

2 kommentarer

  1. Jag testade arkmask för första gången igår, Make P:Rem whitening Sauna Foil Mask. Jävlar vilken effekt den hade på mina acneärr! Är så jävla glad för att du introducerade mig för k-beautyvärlden! Stort tack!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s