Minirecension: Make P:rem – Blending Me Nourishing Oil Sheet Mask

make-prem

Mmmm, dat oil tho! Jag tycker att det är skitkul att fler och fler märken tar fram arkmasker med oljor i essensen, för visst är det något som känns extra mysigt och närande med oljor? Blending Me Nourishing Oil Sheet Mask innehåller en hel uppsjö med oljor – jojoba, ängskrasse, kokos, argan, oliv, avokado, ros, vindruva och macadam – men känns för den delen inte det minsta flottig, bara mjuk och mysig. Passformen är hyfsad, lite liten över pannan, essensen är riklig utan att droppa ned mellan brösten och själva materialet är följsamt och lägger an fint mot huden. Bäst är nog ändå effekten. Min hy får en hälsosam lyster, ser slät ut och känns mjukare än mjukast, nästan så att jag knappt behöver smörja in mig efteråt.

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s