Hiddencos – Americano Mask: gott för huden, gott för själen

Jag älskar kaffe. Inte ur en ”don’t talk to me before I’ve had my coffee”-vinkel, mer ur en smakvinkel. Det är ju så gott! (Behöver jag en snabb pick-me-up pga morgontrötthet väljer jag dock hellre en Red Bull.) Det har har lett till att jag är mer…inte snobbig, men noggrann med vad jag dricker för kaffe. Nymalda bönor, aldrig kapselkaffe (aka Beelzebubs röv), en skvätt varm sojamjölk. Döm om min glädje när det låg en kaffemask i senaste utgåvan av Sheet Happens!

hiddencos-americano-mask-01

Americano Mask doftar nästan exakt som Starbucks hasselnötslatte. Nu råkar jag ha många synpunkter på Starbucks förutom den kulturimperialism de bedriver, men nåväl – även denna marxist har setts avnjuta en och annan Pumpkin Spice. Den här arkmasken levererar på nästan alla plan: den är behaglig, god passform (lite snålt tilltagen över pannan, men har man ett fivehead så har man), rikligt indränkt, doftar gott och ger en synligt uppiggande, utslätande och uppljusande effekt.

hiddencos-americano-mask-02

Ingredienserna COSDNA är också de fullt godkända. Aminosyran betaine, vars molekyler har förmågan att dra till sig vatten och därigenom agera som en superb fuktgivare, används ofta i hud- och hårvård för dess (tillfälligt) utfyllande effekt på t ex rynkor. (Källa) Kaffedoften kommer inte enbart av tillsatt parfym, utan från extrakt av kaffebönor samt koffein, en antioxidant som skyddar mot fria radikaler samt underlättar absorption. (Källa)

Skål!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s