Starskin – Foaming Peeling Perfecting Puff: WHAT WITCHCRAFT IS THIS?!

starskin-peeling-perfection-puff

Det finns tre (hudvårdsrelaterade) saker som gör mig lite extra uppspelt: exfoliering, c-vitamin och ”brightening”, så gissa om jag fick en smärre hudorgasm när jag gnuggade Glowstar-svampen över ansiktet. O.M.G!

Glowstar™ Foaming Peeling Puff är en unik patenterad exfolierande peelingsvamp som avlägsnar de döda hudceller som ger huden ett trött utseende och lätt täpper till porerna. En naturlig blandning av alfahydroxisyror samt extrakt från morot och broccoli ger ett rikt lödder som effektivt avlägsnar döda hudceller och ger strålande hud. Den hjälper också till att reducera rynkor och ger klarare hudton. Den här enkla hemmabehandlingen kan göras två gånger per vecka efter rengöringen, för att hjälpa till att förstärka effekten av den ekologiska och innovativa hudvårdsrutin som följer. Hud som strålar av lyster inifrån. Hemligheten bakom perfekt strålande kändishy är avslöjad.

Man fuktar alltså svampen med ett par droppar vatten, masserar huden i två-tre minuter, sköljer av och njuter av silkeslen hy. Följde såklart upp med en arkmask för att maximera the glow-up, men det är inte SUPERnödvändigt. Vi kikar på ingredienserna!

Water, Disodium Cocoamphodiacetate, Potassium Cocoyl Glycinate, Cocamidopropyl, Betaine, Cocamide Dea, Glycerin, Dipropylene Glycol, Lactic Acid, Glycolic Acid, Lactobacillus / Olive Leaf Ferment Extract, Saccharomyces / Peppermint Leaf Ferment Filtrate, Lactobacillus / Clover Flower Ferment Extract, Hyaluronic Acid, Polyglutamic Acid, Apium Graveolens (Celery) Extract, Brassica Oleracea Capitata (Cabbbage) Leaf Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit / Leaf/ Stem Extract, Brassica Rapa (Turnip) Leaf Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract, Arginine, Citrus Aurantium Bergamia Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, DMDMS Hydantoin, Limonene, Linalool.

Mjölksyra, glykolsyra, olika fermenterade extrakt…jag är i himlen och min hy älskar’t. 99 kr på ditt närmaste KICKS!

8 kommentarer

 1. Spännande! Kan den användas flera gånger eller är den förbrukad efter användning?
  (Så himla glad att du fortsätter att blogga)

  Gilla

 2. Jag har också blivit tokfrälst i den där! Är inte superkunnig men kanske du kan tipsa om någon mer produkt med liknande innehåll? Min hy älskar uppenbart allt den innehåller!

  Gilla

 3. Fråga: hur kombinerar man den här produkten med annan bha och aha från tex PC? Inte samtidigt fattar jag, men kvällen efter eller måste det gå veckor inman man börjar med annat märkes syror? /undrar Lisa

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s