Wish Formula – I’m Pro Ampoule Pad

wish-formula-ampoule-pad-01

C-vitamin, anyone? Denna kraftfulla antioxidant som har förmågan att ljusa upp pigmentfläckar, skydda huden mot fria radikaler, boosta effekten av solskydd samt ge massa glooooooooow! (Jag jobbar för övrigt på ett inlägg om just c-vitamin, så stay tuned…) Senast ut av produkter jag testar är en pad indränkt i en sk ampoule med bl a 10% askorbinsyra – den renaste och mest effektiva formen av c-vitamin – och lemme tell ya, här snackar vi G-L-O-W.

wish-formula-ampoule-pad-02

INCI: Water, Ascorbic Acid, Butylene Glycol, Alcohol, Diethoxyethyl succinate, 1,2-Hexanediol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Sodium bicarbonate, Potassium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Pinus Radiata Bark Extract, PPG-1-PEG-9 LAURYL GLYCOL ETHER, Coceth-7, Tocopheryl Acetate, Santalum Album Oil, Backhousia Citriodora Leaf Extract, Disodium EDTA, Aralia Elata Root Extract, Retinyl Palmitate, Arachis Hypogaea Oil, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Caprylhydroxamic acid, Glycerin, Phellinus Linteus, Wine Extract, Tocopherol, Mistletoe, Lactobacillus/soybean Ferment Extract, Saccharomyces/imperata cylindrica root ferment (COSDNA)

wish-formula-ampoule-pad-03

wish-formula-ampoule-pad-04

Den lilla dynan ligger förpackad i en påse med tillräckligt mycket saft för att det räcker till i alla fall ett par omgångar (#thrifty) och meterialet känns mjukt mot huden. Jag rengör ansiktet som vanligt på morgonen och sveper därefter dynan över ansiktet i ungefär en minut, klappar in överflödet och njuter av den fina lystern. I’m Pro Ampoule Pad går inte riktigt att jämföra med den liknande produkten från Starskin då den senare är en ren exfolierare, dock använder jag dem gärna ihop! Den karaktäristiska metalldoften får man på köpet.

45 kr, SKINiD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s