Wishing U – Advanced Firming Dried Bio Cellulose Mask

wishing-u-advanced-firming-dried-bio-cellulose-mask-01

När sniglar är vardagsmat för fejset och varken bigift eller svalbon får en att höja på ögonbrynen längre, vad gör man då för att få sina kickar? Tja, som tur är har jag SKINiD som skickar roliga nyheter till mig med jämna mellanrum!

wishing-u-advanced-firming-dried-bio-cellulose-mask-02

Nu senast testade jag en arkmask från Wishing U, vars USP är att bokstavligen dra orenheter och överflödigt sebum ur huden tack vare bla EGF (epidermal growth factor) och kollagen – mycket spännande och hi-tech.

wishing-u-advanced-firming-dried-bio-cellulose-mask-03

Maskens material är också spännande, jag får rätt starka kondomvibbar alternativt plastfolie som av förklarliga skäl fäster extremt väl vid huden, man får bara vara noga med att släta ut den ordentligt. Jag kramade ur så mycket serum ur förpackningen som jag kunde och lät masken torka helt (~40 minuter) – sedan kom den roliga biten.

wishing-u-advanced-firming-dried-bio-cellulose-mask-04

Ser ni de vita prickarna? De kommer ur mina porer! Super gross men också coolt. När man tar av den torra masken doppar man den i ljummet vatten och se! Das äckel! Nu är jag ju noga med regulbunden exfoliering and whatnot, men hade jag inte varit det hade jag kanske fångat fler godbitar, vem vet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s