Purito – Pure Vitamin C Serum

purito-pure-vitamin-c-serum-01

Vad är det? Välformulerat c-vitaminserum i oglammig förpackning.

Vad är i? Askorbinsyra (läs min senaste Masterclass för förklaring), niacinamide (jo, man kan använda askorbinsyra och niacinamide samtidigt), kollagen, ginseng – och så härligt plumpande hyaluronsyra.

INCI: Sodium Hyaluronate liquid(89%), Ascorbic Acid, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Arginine, Human Oligopeptide-1, Hydrolyzed collagen, Nelumbium Speciosum Flower Extract, Magnolia Liliflora Bud Extract, Lilium Tigrinum Extract, Paeonia Albiflora Root Extract, Tuber Magnatum Extract, Pyrus Malus Fruit Extract, Red Ginseng Water, Sodium Polyacrylate, Adenosine, Disodium EDTA (COSDNA)

purito-pure-vitamin-c-serum-02

Passar: De flesta, såvida du inte är känslig mot askorbinsyra.

Doft och konsistens: Vattnig, bärnstensfärgad gel, doftar inget vid applicering men utvecklar den karaktäristiska metalldoften efterhand.

Applicering: Ett pumptryck på morgonen efter rengöring. Serumet sjunker in blixtsnabbt utan att lämna någon hinna.

purito-pure-vitamin-c-serum-03

Vad är bra? Uh, ALLT. Fina ingredienser, drygt, prisvärt och har en slående effekt. Min hy känns slätare och har en jämnare hudton med lyster. Gamla synder i form av t ex pigmentering och rödflammighet har bleknat eller försvunnit helt. Jag nämnde i ett tidigare inlägg att jag skalat ned min rutin och ett c-vitaminserum är en av grejerna jag behöll, jag kan bara inte tänka mig att vara utan när jag ser vilken verkan det har.

Vad är mindre bra? Inget.

purito-pure-vitamin-c-serum-04

Pris: Runt 128 kr för 60 ml. Jag shoppade min flaska på eBay.
Betyg: Kan inte bli annat än 5/5.

10 kommentarer

 1. Fick prover på lite olika grejer från det här märket när jag handlade på ebay, slutade med att både den här c-vitaminen och hyaluron-serumet fick flytta hem till mig för ett tag sen, är jättenöjd! skadar ju inte att dom är snälla mot plånboken också.

  Gilla

 2. Å vad sugen jag blir på att prova! Men det här med ebay alltså, kan du inte snälla skriva vilken köpare du köpt av? Jag är livrädd (!!) att köpa nått som inte är äkta..

  Gilla

 3. Hej! Tack för grym blogg!! Undrar vilken användare du köper detta serum av? Gick igenom de användare du tipsat om i inlägget du länkade till innan, men såg inte någon som sålde Purito…

  Gilla

 4. Hei! Stemmer det at serumet skal være så brunt? Jeg åpnet nettopp en tester, og ble litt overrasket over fargen. Har brukt Ost C20 tidligere, og der gjelder det jo at serumet er blitt for gammelt når det får en slik farge…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s