Double, double toil and trouble, fire burn and cauldron bubble

bubble

Bubblande masker har man väl hört talas om tidigare, men bubblande arkmasker är nya för mig! Rice Bubble Cleansing Mask utlovar en lätt djuprengöring, klarhet och lyster – fast utan den där obehagligt kittlande känslan som i alla fall jag upplever av vanliga bubbelmasker, även anledningen till att jag inte använder såna.

bubble-02

Jag fnittrade mer än brukligt åt bildförklaringen men hey, det är asvarmt och jag har druckit ett par glas iskall rosé (mmmmm).

Tillvägagångssättet skiljer sig hur som helst inte nämnvärt från andra arkmasker, jag applicerar på torr hud och låter verka 10 minuter. Under tiden skummar essencen till sig, men den stannar hela tiden på ytan, ingen risk för dripp eller dropp. Effekten är ingenting jag inte skulle kunna uppnå med…tja, pretty much vad som helst i mitt badrumsskåp och eftersom jag kände mig lite torr efteråt dubblade jag upp med Hygge Balance One Step Facial Essence och Medik8 Glow Oil. Kul grej för stunden, inget jag skulle köpa igen.

En kommentar

  1. 1. Så kul med hudvårdsblogg med inslag av kritiska observationer!!

    2. Alltså, du verkar så kunnig och har så fin hy att jag blir alldeles till mig. Jag är ny på hudvård och har just beställt AHA 30% & BHA 2%-peelingen från The Ordinary. Jag har förstått att i koreansk hudvård är whitening och brightening the shit, och jag vill gärna komma åt den effekten då jag är blek och varje liten rödfläck eller pigmentförändring syns utav bara tusan. Kommer jag uppnå den effekten med hjälp av syrapeeling eller kommer jag behöva leta upp någon vitamin c-produkt eller niacinamideprodukt (som jag förstått av dina inlägg + ebay är ingredienser som är uppljusande?). Har nämligen uttorkad hy och är inte jättesugen på att använda niacinamide efter att ha läst din recension om det serumet från The Ordinary.

    (förlåt för världens längsta kommentar)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s