Hur jag Konmari’ade skiten ur mitt badrumsskåp

För ett tag sedan nämnde jag mitt intresse för KonMarimetoden, som väldigt förenklat går ut på att städa bort prylar efter hur glad man blir av dem – inte hur mycket användning man har av dem – och hur jag tillämpade det när det var dags att rensa badrumsskåpet. Jag rensar 1-2 gånger per år eller när jag tycker att jag samlat på mig för mycket, det lär bli mindre produkter nu när jag har avlägsnat mig från de flesta pressutskickslistor.

badrum-01

Före: kaos

Jag var stenhård. Allt som inte användes regelbundet och därigenom inte gjorde mig glad  längre åkte direkt ned i soppåsen. Undantagna från ”gladregeln” var nödvändigheter som tandkräm och deodorant.

badrum-02

Efter: ordning

Vilken befrielse! Bättre översikt, lättåtkomligt och framför allt – mindre grejer.

 

7 kommentarer

  1. Hej! Tack för en bra och spännande blogg! Jag brukar inte handla på ebay men har nu beställt lite arkmasker.Jag är sugen på att prova Leejiham propolis kräm och ampoule men vet inte om jag vågar beställa det på ebay? Tror du det är risk för att man inte får äkta vara eller du kanske kan rekomendera någon bra säljare? Tack!:-)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s