Skintertainment: Lindsay All-in-one Brightening Pearl Modeling Mask

pearl-modeling-mask

Dags för skintertainment! Masker som man blandar ihop själv är visserligen inget nytt, men Lindsay har tagit ett beprövat koncept, tänkt till och gjort det ännu bättre: bara att hälla vatten direkt i förpackningen, mixa med den medföljande spateln och applicera med densamma i ansiktet. Jag har testat Brightening Pearl för ljusare och klarare hy, de övriga varianterna är Charcoal, Energizing Gold, Ice Hyaluronic Acid samt Moisture Spirulina. Samtliga säljs hos SKINiD för 35 kr styck.

När masken stelnar får den en gummiliknande konsistens, där tanken är att själva gummiytan skapar ett vakuum mellan huden och masken, vilket i sin tur gör att näringsämnen inte dunstar. Jag tycker att sånt här är skitkul! Mixa, joxa – och inte minst dra av masken efter verkningstiden. Resultatet? Slående. Min hy såg närmast porslinsliknande ut, med en lätt, hälsosam lyster. Perfekt inför speciella tillfällen då man vill att huden ska se extra bra ut.

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s