We have such sights to show you: en titt i mitt badrumsskåp

badrum-01

Jag gjorde en rejäl utrensning för ett tag sedan och eftersom det dök upp önskemål om att visa de produkter som blev kvar kommer ett inlägg nu! Sedan den senaste utrensningen har det dock tillkommit mer grejer, jag är fan sämst på minimalism pga älskar produkter för mycket.

(Översta hyllan är en mix av brynfärg, hårprylar, deodorant och fotkräm. Jag skippade den då det är ganska ointressant.)

badrum-02

Rengöringar och toners: Jag växlar mellan ett par olika, Klairs Rich Moist Foaming Cleanser och Tosowoong Enzyme Powder Wash, den senare på morgonen och den förra på kvällen. Båda har lågt pH och lirar bra med såväl min hud som efterföljande produkter. Till sminkborttagning använder jag antingen Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil eller REN No. 1 Purity Cleansing Balm om jag vill gno lite extra.

Växlar gör jag även mellan toners, här är det Klairs Supple Preparation Facial Toner eller Whamisa Organic Flowers Deep Rich Essence Toner som gäller.

badrum-03

Krämer: Olika pressprover från Elemis, härliga Midnight Blue Calming Cream, pressat serum från Blithe, COSRX BHA Blackhead Power Liquid, The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution samt COSRX Mela14 White Ampoule som jag inte riktigt har bestämt mig för vad jag tycker om.

badrum-04

Serum: Lite c-vitamin, lite propolis. RESIST Brightening Essence är hyfsat nyinflyttad och känns bra hittills.

badrum-05

Nattmasker: När det är varmt skippar jag oftast nattkrämer och kör på svalkande, fuktgivande nattmasker istället. Aesop Blue Chamomile Facial Hydrating Masque är en favorit sedan tidigare, så även REN Wake Up Wonderful (som jag tydligen har glömt att recensera, ska åtgärda detta) medan Elizavecca Green Piggy Collagen Jella Pack mest köptes för att den såg rolig ut.

badrum-06

Solskydd: Ibland fuskar jag och använder dagkrämer med SPF i pga bekvämt, men de dagar jag är ~*oRdEnTLiG*~ vänder jag mig till Missha Time Revolution White Cure Blanc Tone-Up Sun Protector SPF50+, Akademikliniken Day Maximal Sense SPF 50 eller bareMinerals Prep Step SPF 50 Mineral Shield Daily Prep Lotion.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s