REN – Wake Wonderful Night-Time Facial

ren-wake-wonderful-01

Är det bara jag eller känns det som om det inte pratas lika mycket om REN längre? De syntes överallt på svenska skönhetsbloggar för ett par år sedan och sedan…inget?

Vad är det? ”En transformerande kräm-mask som jobbar nattetid och lämnar huden synligt ljusare med mer lyster, utjämnad hudton och förfinad yta till på morgonen.”

Vad är i? Mjölksyra exfolierar, glycerin och sheasmör återfuktar och vitamin c-derivatet Magnesium Ascorbyl Phosphate ger lyster.

INCI: Aqua (Water), Sodium Lactate, Lactic Acid, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Oleyl Alcohol, Glycerin, Polyglyceryl-6 Distearate, Myristyl Myristate, Microcrystalline Cellulose, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Oryza Sativa (Rice) Germ Oil, Cetearyl Alcohol, Lauryl Laurate, Jojoba Esters, Oryzanol, Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Cellulose Gum, Cetyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Beeswax, Mannitol, Faex (Yeast) Extract, Xanthan Gum, Behenyl Alcohol, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Passiflora Edulis Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Parfum* (Fragrance), Hydrogenated Castor Oil, Stearyl Alcohol, Alcohol Denat., Phenoxyethanol, Glycogen, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Protease, Subtilisin, Sodium Hydroxymethylglycinate, Citrus Aurantium Amara Flower Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Potassium Sorbate, Sodium Bisulfite, Limonene, Linalool (COSDNA)

ren-wake-wonderful-02

Passar: De flesta, såvida du inte är överkänslig mot någon av ingredienserna.

Doft och konsistens: Luktar sur, överjäst apelsinjuice, känns som vilken lotionliknande kräm som helst.

Applicering: REN själva föreslår kvällstid och så långt är jag med, men sen tycker de att jag ska applicera nattkräm över? Nope, inte för mig. Wake Wonderful ersätter min nattkräm – inte adderar ett extra steg.

ren-wake-wonderful-03

Vad är bra? De kvällar jag är för trött för en full rutin med exfoliering, serum och fuktkräm är det inte så dumt att vända sig till Wake Wonderful Night-Time Facial, eftersom jag då får tre saker i ett. Den fuktgivande effekten är god och min hy känns lite slätare när jag vaknar. Annars är det ingen himlastormande upplevelse, det finns bättre produkter att lägga pengarna på.

Vad är mindre bra? Dyr i förhållande till mängden. Kombinationen sheasmör och alkohol irriterar tyvärr min hy – sheasmöret täpper till och alkoholen gör den knottrig.

Pris: 549 kr/40 ml (13:72 kr per ml)
Betyg: 2,5/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s