Sephora.se – med utrymme för förbättring

Äntligen har Sephora öppnat sin svenska webshop, perfekt för en asocial jävel som undertecknad som hatar att åka in till stan och för alla andra som inte har en fysisk butik att tillgå. Jag la en beställning samma dag de slog upp internetdörrarna och tänkte rapportera mina intryck.

Det finns gott om utrymme för förbättring. Svenskan är slarvig och i vissa fall rent cringe-ig (”existerar i x nyanser”, kom igen för fan), på orderbekräftelsen blandas svenska med franska och eftersom jag är bortskämd med fri frakt hos Skincity och KICKS blir jag lite sur över Sephoras fraktavgift på 49 kr (gratis vid ordrar över 550 kr).

sephora-01

Jag la min beställning 6/7, paketet skickades 7/7 och avin kom 18/7, trots utlovad leveranstid på 2-4 dagar. Det sistnämnda är med all säkerhet Postnords fel – Sveriges i särklass mest nonchalanta och kundovänliga företag – men att Sephoras kundtjänst överhuvudtaget inte svarar på mail är riktigt, riktigt illa.

sephora-02

Tre prover medföljde, de två parfymerna kastade jag omedelbart pga hatar Clean medan den blurrande primern i alla fall ska testas först.

sephora-03

Vad köpte jag då? Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick i varmt rosa Berlin och blodröda Outlaw. Bästa flytande läppstiften på marknaden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s