Testing, testing: arkmasker från Cremorlab

cremorlab

Jag har testat fyra masker från Cremorlab, ett märke som nyligen dök upp hos Bangerhead. Samtliga masker är hyfsat fria från parfym – de doftar, men typ naturligt – materialet är mjukt, stretchigt och fäster väl vid ansiktets konturer. Priset ligger på 60 kr styck.

Herb Tea Pure Calming Mask: Innehåller Cremorlabs patenterade T.E.N. termalvatten, känt för sin ovanligt höga koncentration mineraler som har en revitaliserande verkan på huden och tillsammans med hyaluronsyra återfuktar på djupet. Min hy känns omedelbart lugnad och dämpad på rodnader, samt med fin lyster.

White Bloom Triple Bright Floral Mask: Fullspäckad med extrakt av tigerlilja tillsammans med citron, grapefrukt och apelsin som klarnar upp pigmentering och fläckar på huden för att ge en jämnare och klarare hudton. Tigerlilja är även rik på keratin som förbättrar hudens allmänna textur. Extrakt från bl a broccoli och tomat är rika på antioxidanter och skyddar huden från fria radikaler samt verkar antiaging. Jag älskar den här masken! Perfekt askungeeffekt med synbart slätare och ljusare hy. Plumpar och mjukgör.

cremorlab-02

Marine Hyaluronic Revital Mask: Baserad på en hög andel hydrolyserat marint kollagen, som till skillnad från vanligt kollagen består av mycket mindre partiklar vilka har förmågan att tränga igenom hudbarriären. Rikligt återfuktande, idealisk efter retinol eller behandling med syra.

Witch Hazel Pore Control Mask: Ska vara anpassad för acnebenägen hy med grova porer och därmed enda masken som inte riktigt passade min hudtyp. Innehåller bl a trollhassel och vatten från japansk ädelcypress. Den är inte dålig och min hy kändes fin efteråt, men det är heller inget jag skulle köpa själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s