Travel friendly: vad jag tar med på resan

Äntligen semester! Jag har precis kommit hem från underbara Prag och om en vecka styr jag kosan mot Berlin. När jag är på resande fot föredrar jag att packa lätt, så här får jag äntligen användning för alla småprover och förpackningar jag samlat på mig. Det enda jag tar med mig i fullstorlek är solskydd för det kan man inte slösa nog med.

Jag slimmade ned rutinen rejält och satsade på fukt och skydd. Alla aktiva produkter fick stanna hemma förutom en lermask samt en arkmask för lite TLC på hotellrummet, välbehövligt efter en dag i solskenet. Solskyddet från Dermaceutic kommer jag recensera senare i veckan!

På makeupsidan körde jag nästan uteslutande på multiprodukter och stift. Paletten och pennorna från LH Cosmetics kom väl till pass, både till ögon och kinder, medan Make Up For Evers stickfoundation är en gammal favorit. Snabbt och enkelt är min melodi – vem har tid att hålla på med smink när man kan dra ut på stan och dricka öl?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s