Aromatica – Rose Absolute First Serum

aromatica-rose-absolute-first-serum-01

Vad är det?Rose Absolute First Serum är en rikt återfuktande all-in-one toner + serum som verkar för att jämna ut din hudton, ge ökad lyster och förbättra hudens allmänna textur och porernas utseende. Noga utvalda naturliga ingredienser jobbar för skapa en optimal balans för huden samtidigt som de verkar anti-aging.”

Vad är i? Huvudingrediensen är extrakt från ros och niacinamide som klarnar upp pigmentfläckar, ökar hudens elasticitet och förebygger uppkomsten av fina linjer. Ros verkar även antiseptisk och har en sammandragande effekt på porerna vilket förebygger hormonella utslag/acne och balanserar hudens produktion av sebum. Aloe vera och calendula lugnar och mjukgör.

INCI: *Aloe Barbadensis Leaf Extract, Propanediol, Glycerin, Betaine, Niacinamide, *Rosa Damascena Bud Extract, Polyglyceryl-10 Laurate, Polyglyceryl-10 Myristate, Panthenol, Glyceryl Caprylate, Aqua, Sodium Levulinate, Phenethyl Alcohol, Sodium Carbomer, Levulinic Acid, *Sambucus Nigra Fruit Extract, *Phyllanthus Emblica Fruit Extract, *Calendula Officinalis Flower Extract, *Rosa Canina Fruit Extract, *Rubus Idaeus Leaf Extract, Allantoin, Adenosine, **Rosa Damascena Flower Oil, **Phenethyl Acetate, **Alpha-Pinenes, Methanol, **Nerol, **Benzaldehyde, **Myrcene, **Beta-Caryophyllene *CERTIFIED ORGANIC **NATURAL ESSENTIAL OIL (COSDNA)

aromatica-rose-absolute-first-serum-02

Passar: Torr och känslig hy. Du bör gilla rosor, obviously.

Doft och konsistens: Svag, naturlig rosdoft som får mig att rysa av välbehag medan den svalkande gelkonsistensen omedelbart plumpar upp min törstiga hy.

Applicering: Direkt efter rengöring. Ett första serum ersätter en fuktgivande toner för min del, har jag använt en toner med syror kommer dock den före första serumet. Nu när det har varit lite varmare (och då menar jag lite) har jag hoppat ett par steg och gått på serum och solskydd utan några problem.

aromatica-rose-absolute-first-serum-03

Vad är bra? Härlig fukt, fin lyster, spänst samt lugn och klar hy, mycket mer än så kan jag knappt begära. Att applicera Rose Absolute First Serum är en ren njutning! Är detta en produkt jag faktiskt behöver? Det beror på. Eftersom den, för mig, ersätter såväl toner som essence så finns det absolut plats för den i min rutin. Jag har tidigare testat en liknande produkt från Sulwhasoo, så jag är inte obekant med konceptet, men det var inget jag skulle köpa i fullstorlek pga 1) högt pris, 2) alkohol och 3) jämförelsevis pyttig förpackning. Rose Absolute First Serum är mycket bättre, hanbang till trots.

Vad är mindre bra? Priset är lite väl tilltaget, även om det är dryga droppar vi pratar om.

Pris: 130 ml/470 kr, Bangerhead
Betyg: 5/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s