”Sugarface”? GTFO

Den senaste skrämselpropagandan kallas för sugarface och riktas – såklart – till kvinnor. Det är så dumt att jag knappt ens orkar bli arg, men arg blir jag ändå.

sugarface

Socker är JÄTTEDÅLIGT för det ökar tydligen risken för att inte se ut som en 25-åring (jag vet att för mycket socker inte är bra, don’t @ me) men TACK OCH LOV finns det produkter som kan hjälpa oss från utsidan. Hurra! Givetvis med en hjälpsam hänvisning med orden lÄNk i mIn pRoFiL.

spongebob

Måste vi hela tiden vara påpassade och skuldbelagda i vårt ätande så till den grad att vi inte ens länge får njuta av ett par bitar lösgodis utan att pekpinnarna halas fram? Att dessutom länka skammandet till att sälja på oss fler produkter som vi inte behöver gör mig så sur att jag mular i mig en extra muffin i ren jävla protest.

kamrat-karl

Välmenande råd eller lömsk försäljningstaktik? Kleine Karl och jag enas i ett rungande ”NEIN!”

8 kommentarer

 1. jag typ reflexmässigt like-ade den bilden för jag ba OOO GODIS o sen ba vänta nu… blir så sur av sånt här. har suttit typ den senaste månaden och läst om typ beauty-marknadsföring och hur denna kan kopplas till ätstörd ideologi och så kommer det här man ba japp. exakt så.

  Gilla

 2. Amen. Jag har avföljt det kontot + SCs just på grund av för mycket sådan crap. Blir så orimligt arg när jag ser den typen av inlägg.

  Gilla

 3. Känner spontant att vi måste reclaima ”sugarface”-ordet pronto. Låter ju positivt i mina öron! 😉 Socker är sött, och det är jag också, typ 🙂

  Men ja, säger som övriga: tack för detta. Så tråkigt att alla områden numera ska ”smittas” av mer eller mindre (o)vetenskapliga hälsoidéer, där hälsa ses som ett självändamål och något som ständigt måste optimeras. Mitt lördagsgodis förkortar ev. mitt liv med några dagar (och förlänger mina rynkor med några millimeter) – men för mig är det klart värt det. Att ständigt skamma andra för sina matval är så jäkla ovärdigt, oavsett syfte.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s