Tio tomma! (aka empties #1)

Vad har jag gjort slut på och vad skulle jag köpa igen? Dags för empties!

empties

  • L’Oréal ParisPure Clay MaskExfo och Purify: bra lermasker till bra pris och hyfsade dupes för GlamGlows överprissatta och överhypade masker. Köpa igen? Nja, jag föredrar Paula’s Choice i det här fallet.
  • L’Oréal ParisBaby Roll Mascara: töntigt namn på en ok mascara. Ger ganska bra volym och längd utan att flaga, men det är något med L’Oréals mascaror som gör att de aldrig imponerar på mig. Töm och glöm, typ. Köpa igen? Nej.
  • NABLA CosmeticsCream ShadowMorning Glory: 9 gånger av 10 använder jag en krämögonskugga istället för en klassisk primer när jag sminkar mig, och oftast väljer jag en beige för att jämna ut tonen på ögonlocken. Morning Glory är matt i finishen, torkar hyfsat snabbt och fungerar lika bra på egen hand som under en puderskugga. Köpa igen? Kanske.
  • ColabDry Shampoo Extreme Volume: suveränt torrschampo som gör det busenkelt att styla håret. Doftar gott! Köpa igen? Ja.
  • Pixi by PetraHydrating Milky Mist: härlig fuktsprej och sann vän för den yttorra. Recension här! Köpa igen? Ja.
  • The Body ShopEarly Harvest Raspberry Shower Gel och Body Lotion: hittade dessa i skåpet i somras och bestämde mig för att använda upp dem. trevlig doft men i övrigt helt oanmärkningsvärda. Köpa igen? Nej.
  • KlairsMidnight Blue Calming Cream: underbar fuktkräm för röd och irriterad hud. Recension här! Köpa igen? Ja.
  • VichyStress Resist Deodorant: Vichy tillverkar mina favoritdeodoranter som jag köper om och om igen, till sommaren är den röda varianten my weapon of choice. Stress Resist håller mig torr och väldoftande genom varma dagar och svettiga arbetspass – och dessutom är det en dryg rackare. Köpa igen? Ja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s