Klairs – Illuminating Supple Blemish Cream SPF 40 PA++

klairs-illuminating-supple-blemish-cream-01

Vad är det?llluminating Supple Blemish Cream är en bb-creme för alla hudtyper, som passar de flesta ljusare hudtyper. Återfuktar, skyddar med spf 40 och täcker som en foundation – allt i ett! Appliceras enkelt och viktlöst över huden, samtidigt som den täcker rodnader och stora porer. Innehåller också hyaluronsyra som binder fukt, lugnar och skyddar huden. Passar även acnebenägen och känslig hud.”

Vad är i? Fuktgivare, olika silikoner, växtextrakt och solskydd.

klairs-illuminating-supple-blemish-cream-02

INCI: Water, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Betaine, Cetyl Ethylhexanoate, Titanium Dioxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Niacinamide, Polysorbate 60, Dimethicone, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Zinc Oxide, Yellow Oxide Of Iron, Isoamyl P-Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Bentonite, Sodium Chloride, Silica, Red Oxide Of Iron, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Stearic Acid, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Chlorphenesin, Talc, Black Oxide Of Iron, Tocopheryl Acetate, Fragrance, Centella AsiaticaExtract, Sodium Hyaluronate, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Portulaca Oleracea Extract, Piper Methysticum Leaf/Root/Stem Extract, Allantoin, Adenosine, Sodium Ascorbyl Phosphate, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Hibiscus Esculentus Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Arctium Lappa Root Extract, Hibiscus Mutabilis Flower Extract, Corchorus Olitorius Leaf Extract (COSDNA)

Passar: Torr till normal hy utan större skavanker.

klairs-illuminating-supple-blemish-cream-03

Doft och konsistens: Lätt och krämig, helt doftlös.

Applicering: Jag föredrar en rundskuren, tät borste för bästa resultat, föredrar man andra verktyg går det också bra. Täckningen är låg och går i viss mån att bygga på, men är man ute efter hög täckning är det här fel produkt.

klairs-illuminating-supple-blemish-cream-04

Vad är bra? Jag gillar finishen och känslan av ”min hy men bättre”, återfuktningen och lystern. Ett bra val när jag har en bra huddag och bara vill ha lite skydd och färg.

Vad är mindre bra? Hållbarheten är inte den bästa, på min hud ser det bra ut i 4-5 timmar innan det börjar desintegrera, trots puder. Bredare nyansutbud önskas! I nuläget finns endast en nyans, som passar ljus hy, och det är för lite.

klairs-illuminating-supple-blemish-cream-05

Pris: 40 ml/329 kr
Betyg: 3,5/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s