Pucker up! Laneige – Lip Sleeping Mask

laneige-lip-sleeping-mask

Lypsyl, cerat, läppsmörj, trutvalla – kärt barn har många namn. Mitt senaste köp (och favorit) är bärdoftande och mysmjuka Lip Sleeping Mask från Laneige, ett märke som jag efter 4+ år av k-beautybloggande fortfarande inte har utforskat, men hur som helst: det här är produkten för dig som har torra läppar och som letar efter DET* som håller en mjuk och fnasfri under natten. Jag applicerar en lagom klick med den medföljande spateln (SÅ GÖLLIG) innan jag lägger mig och när jag vaknar är mina läppar mjuka som rosenblad. Inte illa för en hundralapp!

*Not you, Pennywise

pennywise

5 kommentarer

  1. Hejj!
    Jag har ca fyra kbeauty produkter jag inhandlade för ca 3 månader sen.. däribland langei sleeping mask ( produkterna ör knappt använda) dessa funkade tyvärr inte för mig.. jag så att du skrev någonstans att man kan sälja vidare på Facebook? Elr kommer jag ihåg fel? Har inte Facebook så därför som jag frågar

    Tack på förhand!

    Gilla

  2. Har haft den här i vagnen på ebay ett tag nu men inte beställt än, men nu blir det nog att jag gör det ändå 🙂 En dryg hundring är ju inte så mycket när man får 20g, det är ju sjukt mycket läppklet jämfört med ett litet lypsyl :O

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s