17 kommentarer

 1. Hej!

  Vad kan man göra åt stora porer? Porerna på näsan är så stora att de syns även när jag lagt på foundation och puder. Det ser för anskrämligt ut.

  Gilla

 2. Jag har precis börjat ha en ~hudvårdsrutin~ och jag undrar om man ska ha ansiktsvatten innan ansiktsmask? Hjälper det till på något vis?

  Gilla

 3. Funderar på syror och retinol. Kan man blanda en exfolierande toner med ren retinol? Eller köra en syrapeel följt av retinol 0,05%? Blir det overkill?
  Ha en fin helg 🙂

  Gilla

 4. Jag undrar om du har nåt tips på ett bra oljeserum inför vintern. Jag har kört beaute pacifice submersive serum men det är snart slut. Jag älskade det men innan jag köper ett nytt kom jag att tänka på att det kanske kommit något bättre och billigare nu? Min hud är oljig och kan lätt få finnar även om det hålls i schack med hjälp av min hudvårdsrutin. Tack för en bra blogg ☺️

  Gillad av 1 person

  • Hej! Nu är jag inte Des, men vill ge mina two cents i frågan 🙂 Jag älskade också Submersive från BP, men tyckte att prislappen var i högsta laget. Köpte mig en flaska 100% Plant-Derived Squalane från The Ordinary (70 kr hos ASOS) istället och jag märker helt ärligt ingen skillnad. Min hy älskar det billiga alternativet också.

   För referens så har jag en känslig kombinationshy, stora porer och tendens till finnar, och jag är mer eller mindre alltid yttorr.

   Gilla

 5. Hej! Tack för en alltid lika läsvärd blogg 🙂

  Min fråga: kan man köra dubbelserum på nätterna? Tänker mig ett serum med hyaluronsyra och sen ett med c-vitamin och sen nattcreme. Vilket kör jag isåfall först?

  Med vänlig hälsning, Alma

  Gilla

 6. Hej! Har du tips på hudvård som innehåller alger? Min hud genomgår just nu en tuff tid och jag har av en hudterapeut fått höra att jag för tillfället har känslig hud som behöver repareras och hudvård med alger var hennes tips.

  Gilla

 7. Hej! Bästa skönhetsbloggen ever =) Jag använder K-beauty produkter, fokuserar mkt på fukt: hyaluron och snigel samt propolis just nu enligt dina rekommendationer. Min hy mår prima och har fin lyster, så tack för det <3! Funderar dock mycket på det är med aha, bha och c-vitamin syror- vilka face och ansiktsproblem behöver dessa, orkar du göra en redogörelse? Försökt använda paulas choice bha men upplever inte att den gör så mkt för mig? Kram

  Gilla

 8. Hejsan! Tack för en toppenblog, du är min hudvårdsguru!!

  * Undrar om du har några tips på inte alltför dyra C-vitamin och A-vitamin serum?

  * Dina topp 3 ansiktsmasker?

  * Kan du tipsa mig om en (eller flera) bra lermasker?

  * Vad ska jag välja för AHA-exfoliering (Står mellan Paula´s Choice och Cosxr) ?

  *Anser du att Paula´s Choice är så bra som alla säger?

  (kan nämna att min hy är kombinerad. Får lätt finnar och blir fet i t-zonen men har torra partier)

  Gilla

 9. Med syra, tex PC 2% BHA eller en AHA-mask, gör det något om man låter det verka för länge eller ”försvinner” liksom effekten? Mask brukar jag vara duktig på att tvätta bort i tid, men BHAn har det hänt att jag glömt bort och haft på upp emot en timme innan jag följt upp med fuktspray. Hur ligger det till?

  Gilla

 10. Tredje frågan jag ställer, haha. Kommer liksom på fler grejer hela tiden!
  Det här med C-vitaminserum, funkar det på morgonen eller gör det huden solkänslig? Vad GÖR det egentligen för huden, C-vitaminet?
  Slutligen: om du ska rekommendera ett enda serum att använda utöver fuktserum på en tjugotvåårig lite fet men rätt nöjd hud , vad skulle det vara?
  Älskar bloggen!!!

  Gilla

 11. Hej! Undrar dina bästa tips för att få på en sheetmask?
  Tycker alltid att det är så svårt att veckla ut dom och sedan få den att sitta bra över ansiktet. Försöker verkligen att vara försiktig och noggran men slutar alltid med att den sitter snett och med halva essensen över fingrarna..

  Gilla

 12. Hur kör du med retinol nu i höst & vinter? Produkter och förhållningssätt? Har en halv tub hemma från Ebay/Thailand som jag tänkte prova men funderar på hållbarhet och effektivitet (efter att den öppnas dvs).

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s