Empties #2

empties-01

Redan dags för ännu en omgång empties? You bet! Här har jag samlat ihop produkter som jag använt upp, en del har jag haft i evigheter, en del tog slut desto fortare.

empties-02

 • LUSH Yummy Mummy Shower Cream: limited edition-produkt (kommer inte ens ihåg när den släpptes), doftar underbart av söt tonkaböna. Köpa igen? Ja.
 • Skinfood Black Sugar Strawberry Exfoliating Mask: mindre rivig än originalet och därför mysigare att använda, bra för den torrare hudtypen eftersom den är lite oljig. Luktar jordgubbssylt. Köpa igen? Ja.
 • Isvara Organics Coffee Sugar Body Polish: Märkligt torr skrubb som visserligen river rätt gött men inte mycket mer. Kunde lika gärna ha använt kaffesump från bryggaren. Köpa igen? Nej.
 • Cien Nail Polish Remover: världens bästa nagellacksborttagare. Billig, skonsam och dryg. Köpa igen? Ja.
 • Skinfood Freshmade Watermelon Mask: Tämligen meningslös fuktmask som varken gör till eller från på min hy. Köpa igen? Nej.
 • Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm: Miniförpackning på 15 ml, hade den stora burken hemma för något år sedan och gillade redan då. Typisk stark Elemisdoft men mysig att applicera och massera in på huden. Köpa igen? Kanske.
 • Dr Lipp Original Nipple Balm for Lips: ordinärt läppsmörj av 100% lanolin, drygt dock. Köpa igen? Nej.
 • Olaplex Hair Perfector No 3: om du bleker eller färgar håret behöver du Olaplex, som lagar hårets svavelbindningar och fungerar, enkelt förklarat, som en byggnadsställning för håret. Jag låter det sitta flera timmar, ibland över natten, för bästa effekt innan jag sköljer ur och följer upp med inpackning. Köpa igen? Ja.
 • Tosowoong Enzyme Powder Wash: en av mina absoluta favoritrengöringar och som jag köper om och om igen. Recension här! Köpa igen? Redan gjort.
 • LUSH Sleepy Body Lotion: gosig kräm med doft av lavendel och havrekakor. Perfekt efter kvällsbadet! Köpa igen? Ja.

3 kommentarer

 1. Hej!

  Ska snart lägga en beställning på några av de produkter från the Ordinary du recenserat tidigare. Retinolprodukten samt aha-tonern. Fantastiskt att hitta effektiva produkter till bra pris tänker jag.
  Jag har också börjat tänka annorlunda kring min hudvård och framförallt hur och vad jag spenderar pengarna på. Har därför en fråga till dig. Jag skulle vilja hitta ett billigare alternativ till tri vita C-serumet från Dermaceutic. Men där jag ändå vet att C-vitaminet kommer till sin fulla rätt och potential. Jag tycker det är väldigt svårt att avgöra och veta med många produkter. Har du någon idé, ett tips eller någon annan tanke kring det?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s