EGF = extra gosigt fejs?

Nä, skoja bara. EGF betyder epidermal growth factor och har varit en rätt stor grej i hudvårdsvärlden ett tag, så när SKINiD skickade hem ett paket med lite olika produkter från Swanicoco (som kör rätt hårt på EGF) började jag googla på en gång. Det här är spännande ju!

egf

EGF är, enkelt förklarat, en polypeptid eller molekylärkedja av aminosyror framtagen för att främja sårläkning genom att stimulera tillväxt av hud på cellnivå, en upptäckt som belönades med Nobelpriset i medicin 1986. Okej, sårläkning i all ära, men hur fungerar det på frisk hud som kanske bara behöver en hjälpande hand med t ex åldrande? Ja, det är precis det jag ska testa de närmaste månaderna. Jag har redan hunnit hugga in på Bio Therapy 1st Essence och EGF Original Pure Ampoule, jag hoppas på massor av lyster!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s