Paula’s Choice – Skin Recovery Hydrating Treatment Mask

paulas-choice-skin-recovery-hydrating-treatment-mask-01

Vad är det? ”En fyllig, återfuktande ansiktsmask för alla hudtyper, speciellt framtagen för mogen, känslig och extra torr hud. Effektiv för behandla eksem, rodnader och rosacea.”

Vad är i? Massor av goa fetter och oljor, plus silikon för bättre glid. Antioxidanterna i växtoljorna minskar inflammation och skyddar mot fria radikaler.

INCI: Water, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Butylene Glycol, Glycerin, Sorbitan Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Dicaprylyl Ether, Ethyl Macadamiate, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Glyceryl Behenate/Eicosadioate, Borago Officinalis (Borage) Seed Oil, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Ascorbyl Palmitate, Linoleic Acid, Phospholipids, Sodium Hyaluronate, Retinyl Palmitate, Sodium Dilauramidoglutamide Lysine, Cetearyl Glucoside, Sclerotium Gum, Hectorite, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol (COSDNA)

paulas-choice-skin-recovery-hydrating-treatment-mask-02

Passar: Torr och känslig hy.

Doft och konsistens: Rik, fyllig kräm med svag blommig doft.

Applicering: Jag föredrar att använda Hydrating Treatment Mask istället för nattkräm, gärna mixat med olja, för bästa resultat. Som vanlig fuktmask känns den bortkastad, det här vill jag ha kvar på huden!

paulas-choice-skin-recovery-hydrating-treatment-mask-03

Vad är bra? Jag är kritisk ibland mot Paula’s Choice, men här har vi en toppenprodukt rakt igenom. Förpackningen är rejält tilltagen, masken är dryg, priset är lågt och min hud blir lika glad varje gång. Smidig, mjuk och återfettad hy – what’s not to love?

Vad är mindre bra? Nada.

Pris: 118 ml/269 kr
Betyg: 5/5

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s