Tredubbel funktion, tredubbelt så bra?

missha-3-step-sheet-mask-01

Jag älskar arkmasker med multifunktioner, inte bara masken i sig utan sånt som inkluder t ex en peeling (ja!) och en essence eller serum. Min nya kärlek kommer från Missha och shoppades på eBay för en billig penning, jag TROR att jag hittade dem när jag egentligen letade efter något annat.

missha-3-step-sheet-mask-02

Första steget är en peelinggelé som stryks ut över huden, själva exfolieringen kommer av att gelén rullar ihop sig när man masserar – liknande produkter säljs in med att det är döda hudceller som lossnar, men det är produkt och inget annat – och effekten är riktigt god utan att riva för mycket. Perfekt grund för…

missha-3-step-sheet-mask-03

…steg två, en mjölkig essence med bl a niacinamide för uppljusning. Påsen innehåller rätt mycket och räcker gott och väl för att dra ner på brösten också.

missha-3-step-sheet-mask-04

Sist ut är masken, som låser in allt det göttiga. Misshas masker är ofta väldigt bra i både utförande och passform, den täcker mitt fivehead och är inte för stor över munnen samtidigt som den är rikligt indränkt i juice.

missha-3-step-sheet-mask-05

Min hud får en riktig boost av den här masken. Den ser slät, plumpad och och synligt vitare ut, och med det menar jag att mina röda partier har tonats ned och jämnats ut, ingen jobbig white supremacy-grej. En mask i min smak!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s