Empties #4

empties-04-01

Ännu en låda fylld med tomma förpackningar som bara väntar på att rensas ut! But first…

empties-04-02

 • SwanicocoEGF Original Pure Ampoule: ljuvlig liten fuktgivare till horribelt pris. Recension här! Köpa igen? Nej, pga priset.
 • DependHand Peeling: skrubbkräm för händerna som även fungerar ypperligt till nagelbanden. Bara att massera in och skrubba bort med nagelborste. Köpa igen? Inte omöjligt.
 • VichyAntiperspirant Deodorant 48h: min favoritdeodorant! Håller mig torr genom det svettigaste arbetspasset och doftar underbart fräscht och myskigt. Köpa igen? Ja.
 • By WishtrendPure Vitamin C 21,5 Advanced Serum: SOM jag saknade detta serum när jag väntade på leverans av min nya flaska! Min hy kändes inte alls lika glowig och fin, för mig kommeer inga andra c-vitaminserum i närheten. Recension här. Köpa igen? Redan gjort.
 • KlairsRich Moist Foaming Cleanser: fluffig rengöring för både morgon- och kvällsbruk, snäll mot huden men inget jag blev direkt begeistrad över. Dessutom tycker jag direkt illa om doften av tea treeolja. Köpa igen? Nej.
 • CCSFotcream: billig och bra fotkräm för smidiga fötter. Inget fancy men den funkar. Doftar gott av eukalyptus. Köpa igen? Står en ny tub i badrumsskåpet.
 • The Body ShopEthiopian Honey Deep Nourishing Mask: The Body Shops hudvård är verkligen skräp, tack och lov så är det här det sista jag någonsin kommer ha hemma. Jag överdoserade till och med på masken sista gången jag applicerade bara för att tömma burken. Helt förglömlig, kommer inte ens ihåg om den gjorde gott eller inte. Köpa igen? LOL nej.
 • Bumble and bumbleSurf Spray: riktigt bra saltvattenspray som tar fram vågor även i mitt raka hår, utan att kännas stelt eller klibbigt. Praktisk reseförpackning som har varit i såväl Prag som Berlin i somras. Köpa igen? Kanske.
 • Sally HansenInstant Cuticle Remover: jag gillar CND:s variant men när det gäller tillgänglighet och pris vinner Sally Hansen alla gånger, och behöver endast 15 sekunder för att göra ett grundligt jobb. Köpa igen? Ja, igen och igen.
 • L.Y.X CosmeticsLYX Nail Drops: det finns inget lyxigt med den här högst ordinära nageloljan, som för övrigt härsknade när ca en tredjedel av innehållet återstod. Blä! Köpa igen? No way José.

5 kommentarer

 1. Ohh, vilka bra och härliga recensioner. C-vitaminet står i kylen och väntar på mig. Ska bara göra slut på Tri-vita först.
  Jag undrar lite hur man ska tänka med alla dessa fuktgivande och nästan krämiga toners som tex Klairs och essenser. Ska man verkligen ha dem före exfoliering och aktiva serum? Känns som man mättar huden och syror och vitaminer tränger in sämre. Hur tänker du? /Lena, Ninnis Beautycorner på Insta och FB

  Gilla

 2. Måste bara fråga vad det är som gör att du tycker att Body shops hudvård är skräp? Har sett fler som tycker det men är själv inte så insatt i deras ingredienser tex. Vill gärna lära mig mer!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s