Ack, konjac!

konjac-01

Konjacsvamp är ett av mina bästa tips för rengöring och lätt exfoliering, den fungerar lika bra för att massera in valfri cleanser som att gnugga bort även den mest envisa lermask. Och så är den billig! Jag köpte ett tiopack för 60 kr på eBay, vilket bör räcka ett bra tag.

konjac-02

Bara att hänga upp och låta torka efter användning. Bra att ta med på resan också!

6 kommentarer

  1. Jag älskar också konjaksvampar. 🙂

    Men Des, jag behöver tips på bra ögonkräm/ögonmask men när jag sökte så verkar du inte ha skrivit om någon? Vet du om någon som är bra? Jag är en riktig torris som i perioder har eksem och flagnande fläckar runt ögonen, och det har resulterat i massor av torrhetsrynkor tyvärr… Jag är bara 25 men ser ut som 45. 😦

    Gilla

  2. Hej! Har du någon länk till konjacsvamparna? Efter att jag läste detta har jag också försökt hitta 10-pack för 60 spänn men hittar bara sådana som är mycket dyrare :I

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s