Blithe – Patting Water Pack Rejuvenating Purple Berry

blithe-patting-water-pack-rejuvenating-purple-berry-01

Det finns bra produkter, det finns dåliga produkter, det finns meningslösa produkter – och så finns de där som för mig att stilla undra ”varför?” Patting Water Pack är en sådan. Det är inte en toner, det är ingen mask, det är en svårdoserad vätska jag förväntas slabba med över handfatet och jag har svårt att se hur den passar in i min rutin.

Komponerad av en koncentrerad blandning av mjölksyra och botaniska extrakt som jobbar för att snabbt och effektivt förbättra hudens textur och genom regelbunden användning öka dess lyster. Mjölksyran exfolierar skonsamt bort döda hudceller samtidigt som huden tillförs rikligt med fukt och näring. Blithe Patting Splash Mask Rejuvenating Purple Berrys huvudingredienser är en mix av bär fullpackade med antioxidanter som bidrar till en klarare och mer ungdomlig hy. ”Splashing-then-patting”-tekniken hjälper masken att snabbt och effektivt absorberas upp av huden så man alltid har tid att unna sin hud en daglig treat.

INCI: Water, Glycerin, Lactic Acid, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, panthenol, 1,2-Hexanediol, Sodium lactate, Gardenia Florida Fruit Extract, Ipomoea Batatas Root Extract, Fragrance, Euterpe Oleracea Fruit Extract (40ppm), Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract (40ppm), Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract (40ppm), Fragaria Chiloensis (Strawberry) Fruit Extract(40ppm), Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract (40ppm), Tocopheryl Acetate, Adenosine, Dextrin (COSDNA)

blithe-patting-water-pack-rejuvenating-purple-berry-02

Splashmasken doftar väldigt gott och bärigt och jo, visst känns min hy något lenare efteråt, men det gör å andra sidan mitt c-vitaminserum också. Bäst fungerar det efter att jag har sköljt av min rengöring och ansiktet och händerna fortfarande är våta, då häller jag upp en mängd – som sagt, svårdoserat men typ en kapsyl? – och klappar försiktigt innan jag sköljer av och klappar torrt.

Om man inte redan äger en exfolierande toner och vill ha något väldoftande kan det här möjligtvis vara något, annars fattar jag inte riktigt syftet. Det är ingen dålig produkt, bara lite…meningslös.

blithe-patting-water-pack-rejuvenating-purple-berry-03

Pris: 200 ml/450 kr, Bangerhead
Betyg: 3/5

3 kommentarer

 1. Halloj!

  Har du köpt ditt c-vitamin serum från Wishtrends hemsida? Har något litet minne av att jag läste att du beställde det någon annanstans ifrån? Men hittar inte när jag söker på bloggen. Ser idag att Skincity lanserat märket men priset skiljer sig ju så väldigt. Hur lång leveranstid blev det för dig? Brukar det generellt gå bra att beställa från internationella sidor tycker du? Har mest erfarenhet av typ feelunique och lookfantastic.
  /Johanna

  Gilla

  • Hej! Jag shoppade direkt från Wishtrend, leveransen brukar ta 10-14 dagar. Kul att Skincity har tagit in, men priserna… när jag köpte serum och kräm senast gick det på 330 kr.

   Gilla

   • Jaa, stor skillnad i pris. Nu är det ännu lite billigare hos Wishtrend. Beställde precis serumet plus Honey overnightmask från Cosrx för dryga 300. Mindre än vad självaste serumet kostar på SC. Härligt att kunna fynda 😄

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s