Oskia – Renaissance Cleansing Gel

oskia-renaissance-cleansing-gel-01

Vad är det? Lystergivande gelrengöring med fruktenzymer för mild exfoliering.

Vad är i? Extrakt från pumpa, vitamin A, C, D och E.

INCI: Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Aqua, Cetearyl Olivate, Sucrose Laurate, Benzyl Alcohol, Sorbitan Olivate, Sucrose Palmitate, Parfum (Natural), Geraniol, Dimethyl Sulfone, Citronellol, Dehydroacetic Acid, Lactobacillus/Cucurbita Pepo Fruit Ferment Extract, Borago Officinalis Seed Oil, Sucrose Stearate, Linalool, Retinyl Palmitate, Ci 77491, Jojoba Esters, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate (COSDNA)

oskia-renaissance-cleansing-gel-02

Passar: Trött, torr, lysterfattig hud.

Doft och konsistens: Ljuvlig Turkish delight-doftande gel, jag älskar det!

Applicering: Jag använder helst Renaissance Cleansing Gel på morgonen för att väcka huden och gnugga sömnen ur ögonen. Två pumptryck i torr handflata, sen direkt på lika torr hud och massera in. Gelén smälter till en olja som känns oerhört behaglig och len mot hyn, och sköljs enkelt bort, gärna med hjälp av en konjacsvamp eller blöt frottéhandduk.

oskia-renaissance-cleansing-gel-03

Vad är bra? Egentligen tycker jag att en rengöring inte behöver vara så värst fancy så länge den gör sitt jobb och att det är bättre att lägga krutet på t ex serum, men vad fan, upplevelsen spelar in också. Jag vill att det ska vara en njutning att rengöra ansiktet! Och Oskia lyckas med konststycket att kombinera njutning, väldoft (dessa rosor!) och funktion i en enda, smidig pumpflaska. Min hy känns ren, len, klar och redo vad än dagen har att slänga i ansiktet på mig och tja, det räcker långt.

Vad är mindre bra? Att jag vill överdosera mer produkt än vad som krävs.

oskia-renaissance-cleansing-gel-04

Pris: 100 ml/ca 390 kr (beroende på växelkurs) Beautybay, Cult Beauty, Space.NK
Betyg: 4/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s