Tveksam skintertainment: smurfmask

pure-clay-anti-blemish-mask-01

Vid det här laget har jag testat samtliga masker ur L’Oréal Paris Pure Clay-sortiment (de är fem till antalet) och jag har inte upplevt att någon av dem skulle vara direkt dålig. Förrän nu! Anti-Blemish Mask, med sin käcka blå färg, åkte i soptunnan efter två användningar.

INCI: Water, kaolin, glycerin, alcohol denat, isononyl isononanoate, ceteraryl alcohol, mica, CI 77891 / titanium dioxide, stearic acid, stearyl alcohol, zinc sulfate, glyceryl stearate citrate, cetearyl glucoside, sodium hydroxide, laminaria saccharina extract, pyridoxine hc1, myristic acid, palmitic acid, moroccan lava clay, capryloyl glycine, xanthan gum, montmorillonite, butylene glycol, tocopherol, phenoxyethanol, CI 77499 / iron oxides, CI 77510 / ferric ferrocyanide

pure-clay-anti-blemish-mask-02

Masken är överparfymerad och alkoholstinn, effekten är uttorkad, stram och irriterad hud som knappt en rejäl fuktmask kan rädda upp. Spara slantarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s