Empties #5

empties-5-01

Årets sista empties! I lådan hittar vi den här gången ett par favoritmasker, en rivig skrubb samt några produkter som varken gör till eller från och som jag inte kommer sakna. Vi tar en titt!

empties-5-02

  • The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution: Blodfärgad exfoliering som är både effektiv och prisvärd. Recension här! Köpa igen? Ja, antagligen.
  • Cremorlab Shadow Off Eye Cream: Jag skriver sällan om ögonkrämer, dels för det är lite tråkigt och dels för att man inte ser effekt på samma sätt som med andra produkter. Den här krämen gav mig milier runt ögonen men återfuktade å andra sidan gott. Köpa igen? Nej.
  • L’Oréal Professionnel Vitamino Color 10-in-1: Multifunktionell spray som jag använt i blött hår innan föning, med slätt och glansigt resultat som följd. Doftar gott och räcker länge, det här är inte första flaska jag köpt och inte den sista heller. Jag älskar för övrigt hela Vitamino-serien! Köpa igen? Ja.
  • Gilda Hydra Performance Mask: Fuktgivande mask med tunn lotionkonsistens som varken verkar positivt eller negativt, mest menlöst. Köpa igen? Nej.
  • Elemis Herbal Lavender Repair Mask: Supergo lermask vilken fungerar lugnande på blemmig eller upprorisk hud. Den underbara lavendeldoften är bara den skäl nog att köpa en ny tub. Recension här! Köpa igen? Ja.

empties-5-03

  • Swanicoco FGF Pure Ampoule: Snordyr ampoule vars effekt på min hy var knapphändig. Recension här! Köpa igen? Nej.
  • The Body Shop Italian Summer Fig Shower Gel: Eftersom den här fikondoften var det bästa The Body Shop tagit fram har de naturligtvis också tagit den ur produktion. Skämmes! Köpa igen? Nej pga går inte.
  • Beauté Pacifique Clinical Super3 Exfoliator: Rejält rivig skrubb med tre olika syror (glykolsyra, salicylsyra och azelainsyra) samt korn för mekanisk exfoliering. Svider i början och är inget för nybörjare, men hjälp vad silkig huden känns efteråt! Recension här. Köpa igen? Ja.
  • Blithe Patting Water Pack Rejuvenating Purple Berry: Så kallad splashmask för daglig exfoliering, har tyvärr ingen synbar effekt på min hud. Doftar gott men inte så mycket mer. Recension här! Köpa igen? Nej.
  • Codage Masque Micro-Peeling: Väldoftande och lyxig gelmask som är en ren njutning att använda. Allt andas verkligen lyx, från den tunga glasburken till känslan och dessvärre också priset. Resultatet är jämn, glowig hy med synbart minimerade porer och slät yta. Recension här! Köpa igen? Ja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s